• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti var mıydı

Kendimce belirtilerim var ama adet olucam heralde canım

Belirtilerim şöyle

Kirpik karışması
Yüzümde parlaklık
Sırt ağrısı
Göğüse sancı girmesi
Kasığa sancı girmesi
Akşamalrı bacak ağrısı
Erken uyuma
Yorgunluj
Sğrekli uyuma isteği
Hararet

Belirtilerim böylr ama hamile miyim bilmiyorum
Adet ağrılarım var şuan ve hep ıslsklık hissdiyorum sanki olmuşum gibi 🙄

Öyle acikmisimki corbaya gomuldum ya varsa bana yasak aslında yolculuk falan ama bilemedim bu arada 30 yasindayim😞

Canım benim afiyet olsun zorunlu bi yolculuk mu bu ? Gitmeseydin olmaz mıydı?

Ama sen yine de içini ferah tut
Allah sana bebek nasip edecekse onu hiç.bi güç alamaz ve ona zarar gelemez böyle düşün 🤗😊

Arkadaşlar iki yıl boyunca hic korunmadigim halde hamile kalamadım sürekli hastaneye gidip geliyordum doktorların dediği tek şey stresden uzak dur demesiydi ama her ay günüm yaklaştığında stres üzüntü heyecan hepsi oluyordu ama çok şükür şuan 5 aylık hamileyim hemde hiç beklemediğim an Allah isteyen herkese nasip etsin elinizden geldiğince stresten uzak durmaya çalışın

Olmuyo Yakınlaşmıyo Pikseli veya ebatımı farklı acaba ?

Canım yumurtlamanın 11.günündeyim bu sabah test yaptım bunlara da bakabilir misin lütfen 🙏

Eklentiler

• IMG_20191019_092751.webp
    IMG_20191019_092751.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20191019_092636.webp
    IMG_20191019_092636.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 60
Biraz aydınlıkta çekebilir misin
veya flas ışığı ile malesef birşey belli olmuyor yakınlaştırınca o_O

Canım yapalı çok oldu sabah beş buçuk gibi yaptım heyecandan o saatte uyandım 😂 wcde sarı ışık var o yüzden sanırım böyle çıkıyor her çektiğimde. Ya da olmayan bir şey için uğraştığımdan :(

Canım yapalı çok oldu sabah beş buçuk gibi yaptım heyecandan o saatte uyandım 😂 wcde sarı ışık var o yüzden sanırım böyle çıkıyor her çektiğimde. Ya da olmayan bir şey için uğraştığımdan :KK43:

Attınmı Testi Tekrar Çekmez misini ?
Moralini Bozmak İstemem Ama Yumurtlama Sonrası 11 gün de Hafifte Olsa Çıkardı Diye Düşünüyorum. :KK76:

Attınmı Testi Tekrar Çekmez misini ?
Moralini Bozmak İstemem Ama Yumurtlama Sonrası 11 gün de Hafifte Olsa Çıkardı Diye Düşünüyorum. :KK76:

Yok canım inceledim bu sefer ben de hiç çizgi göremiyorum son bir testim kaldı onu da yarın sabah denicem. Onu da atarım yine yarın sabah inşallah buraya

Yok canım inceledim bu sefer ben de hiç çizgi göremiyorum son bir testim kaldı onu da yarın sabah denicem. Onu da atarım yine yarın sabah inşallah buraya

Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah
geç olsun güç olmasın vakit zamanı gelince mutlaka gelecektir bebişin :anne:

Kizlar napiyonuz nasilsiniz? Test yaptim bende yok ,adetim yarin gelmesi lazim belirtileride var yani bu ayda olmadi bende. Sizlerde ne var ne yok insallah vardir iyi haberler

Canım benimde bugün bat günüm ağrım var hafif lavanoya gittim oldum diye ama yok
Çok yoğun krem kıvamında beyaz akıntım gelmiş ümit etmeli miyim 🤔

Back