- 13 Mart 2019
- 14.360
- 51.533
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Sabah ilk idrarınla yap canim hayirli olsun![]()
Sağol canım bugün bat günüm olucam gibi
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarınla yap canim hayirli olsun![]()
Belirti var mıydı
Öyle acikmisimki corbaya gomuldum ya varsa bana yasak aslında yolculuk falan ama bilemedim bu arada 30 yasindayim![]()
Hakkımızda hayırlısı canm bakalım ne olacakOyy canım hayr olsun inşallah gerçekte de görürsün
Benim ağrılarım arttı bugün
Karnım da epey şiş
Geliyor sanırım adet hanım![]()
Olmuyo Yakınlaşmıyo Pikseli veya ebatımı farklı acaba ?
Canım yumurtlamanın 11.günündeyim bu sabah test yaptım bunlara da bakabilir misin lütfen![]()
Biraz aydınlıkta çekebilir misin
veya flas ışığı ile malesef birşey belli olmuyor yakınlaştırınca![]()
Canım yapalı çok oldu sabah beş buçuk gibi yaptım heyecandan o saatte uyandımwcde sarı ışık var o yüzden sanırım böyle çıkıyor her çektiğimde. Ya da olmayan bir şey için uğraştığımdan
![]()
Attınmı Testi Tekrar Çekmez misini ?
Moralini Bozmak İstemem Ama Yumurtlama Sonrası 11 gün de Hafifte Olsa Çıkardı Diye Düşünüyorum.![]()
Yok canım inceledim bu sefer ben de hiç çizgi göremiyorum son bir testim kaldı onu da yarın sabah denicem. Onu da atarım yine yarın sabah inşallah buraya
Hakkımızda hayırlısı canm bakalım ne olacak
Kizlar napiyonuz nasilsiniz? Test yaptim bende yok ,adetim yarin gelmesi lazim belirtileride var yani bu ayda olmadi bende. Sizlerde ne var ne yok insallah vardir iyi haberler
MantıklıHayırlısı canım şimdi şerbet yapıyorım bal şerbeti o ağrıyı yaşamak istemiyorum![]()
Umudumuz gelene kadar hep var sakın pes etme kazanan biz olmalıyızCanım benimde bugün bat günüm ağrım var hafif lavanoya gittim oldum diye ama yok
Çok yoğun krem kıvamında beyaz akıntım gelmiş ümit etmeli miyim![]()
MantıklıÇok mu ağrılı geçiyo canm
![]()
Yeter kız çok para harcadın testlere o parayla git çerez bişey al da bebiş varsa beslensinBiraz ama o havaya girmek istemiyorum yaa ondan
Kız test almaya gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Umudumuz gelene kadar hep var sakın pes etme kazanan biz olmalıyız![]()
Yeter kız çok para harcadın testlere o parayla git çerez bişey al da bebiş varsa beslensin![]()