- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Rüyamda bebek beşiği gördüm birde kızımın dişi çıkmış diş buğdayı yapıyordum kızlar ne anlama geliyor bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm görüyom ben valla ama gecerliimi gecersizmi iste o belli olmuyo erken gebelik testimi normalmiKızlar aynı test şimdi de böyle 20-25 dk geçti üstünden yapalı![]()
Beklemeye devam canım hayırlı haberi verirsin bize insaAllah:)Benim eşim bende hissediyorum diyo ama Rabbim nasip eder inşallah![]()
Normal canım erken değilCanimm görüyom ben valla ama gecerliimi gecersizmi iste o belli olmuyo erken gebelik testimi normalmi
Haftaya çarşamba kan vericem canm bakalım o zamana kadar bekleyeceğimBunların hepsi aslında önemli bir belirti tatlım ama nabiyoruz beklemede kalıyoruz hafta sonu bombayı patlatalım InsaAllah hamisiz diye yazalım![]()
Canım nedense ben bisi göremiyorum adetine ne kadar varyaptim cnm yok gibi bilmiyoom ya görüyorum gibi yada kendim üretiyorum piskoljik![]()
Neden adet günündeidrar testi yapsana önceHaftaya çarşamba kan vericem canm bakalım o zamana kadar bekleyeceğim![]()
Şimdiki hali bu durumda tatlım kafayı yemesek iyi vallaCanimm görüyom ben valla ama gecerliimi gecersizmi iste o belli olmuyo erken gebelik testimi normalmi
Canım psikolojikolabikir çok istiyosun ya çocuk bende bildiğin hamile görüyorum kendimi hatta hissediyorum idrar testi yapıyorum pozitif cikiyo falanRüyamda bebek beşiği gördüm birde kızımın dişi çıkmış diş buğdayı yapıyordum kızlar ne anlama geliyor bilen var mı
Benim idrar tahlilleri hep silik çizgi çıkıyo canm ondan inanmıyorum direk kan vericemNeden adet günündeidrar testi yapsana önce
Yok canm ben şuan kararsızım ilk denememiz bu ay. Bi kızım var arkadaş olsun diye ikinciyi istedik ama sonradan korktum başedebilecek miyim diye. Kendimce totem yaptm eğer değilsem demekki kaldıramayacağım için olmadı diyeceğim ve denemelere ara vereceğim varsada üstesinden geleceğim için rabbim verdi diyeceğim illa olsun demiyorum hayırlısı zorlanmayacaksam olsun istiyorum hayırlısını sağlıklısını diliyorumCanım psikolojikolabikir çok istiyosun ya çocuk bende bildiğin hamile görüyorum kendimi hatta hissediyorum idrar testi yapıyorum pozitif cikiyo falan
Anladım tatlım hakkında hayırlısı neyse o olsun insaAllah direk kan testiyle bakarsın ozamanYok canm ben şuan kararsızım ilk denememiz bu ay. Bi kızım var arkadaş olsun diye ikinciyi istedik ama sonradan korktum başedebilecek miyim diye. Kendimce totem yaptm eğer değilsem demekki kaldıramayacağım için olmadı diyeceğim ve denemelere ara vereceğim varsada üstesinden geleceğim için rabbim verdi diyeceğim illa olsun demiyorum hayırlısı zorlanmayacaksam olsun istiyorum hayırlısını sağlıklısını diliyorum
Yok kuzum yeni uyandım henüz ama ne uyanmad idrarı altıma yapacaktım sanki
Var gibi canım ama net değil işteSelanikMuhaciri kuzum senin testle oynadım biraz ama bak bakalım
Haydi tak çantanı koluna doğru hastaneye koşşşşş kız acile git baktır haydi bebeğimYok kuzum yeni uyandım henüz ama ne uyanmad idrarı altıma yapacaktım sankiöyle sıkışıklık la uyandım
adet oldum sandım öyle bı agriydi
Bazen geç döllenme olabiliyor kuzum ben geçen sene hamile olduğum halde testlerde çıkmamışti kanda çıkmıştı inşallah seninkide geç dollenmedirVar gibi canım ama net değil işte![]()
İnşallah bitanem yaBazen geç döllenme olabiliyor kuzum ben geçen sene hamile olduğum halde testlerde çıkmamışti kanda çıkmıştı inşallah seninkide geç dollenmedir![]()