- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Senin adına cok sevindim benim testimde böyleydi işte:) inşallah allah burdaki tüm kızlara ve tabi banada gönlümdekini versin inşalalh:) sende sağ salim kucagına alırsn inşallah:)Adetime iki gün kala yaptığım test di kızlar şu an 16 haftalık hamileyim. Silik de olsa çizgi varsa umut vardır demektir. Rabbim sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Üstüne görmede hafif kanama olmuyormuki ? Benim bastan kahverengi az az geldi snra normal adetim gibi oldu şuan bayaa yoğun böyle üstüne görme olurmuki :)Değeriniz 42 çıktıysa bence vardır üstüne görme olabilir belki de kan testini tekrarlayin, sağlık ocakları da yapıyor
Senin adına cok sevindim benim testimde böyleydi işte:) inşallah allah burdaki tüm kızlara ve tabi banada gönlümdekini versin inşalalh:) sende sağ salim kucagına alırsn inşallah:)
Ben 7 aydr evliyim korunuyorduk(ilaçla değil) bu ay ilk defa korunmasz ilişki oldu:)Pozitif düşünüp ümitsizliğe kapılmamanı takdir ettim canım :) en azından hamile kalabiliyorsunuz bunu öğrenmiş oldun:) ne zamandır bebek düşünüyorsunuz?
Yaaa daha çok yeni o zaman :) diğer ay sağlıklı bir şekilde olur inşallah canımBen 7 aydr evliyim korunuyorduk(ilaçla değil) bu ay ilk defa korunmasz ilişki oldu:)
İnşallah:)))Yaaa daha çok yeni o zaman :) diğer ay sağlıklı bir şekilde olur inşallah canım
yani ben 18 günde adet olunca canım ona sıkıldı. ne alaka dedim yani..Canım hayal kırıklıgı cok kötü oluyor. Önümüzdeki aylara ksmet artk sıkmayalım canımızı
sorma canım. ama bu ay takmama ve adet gecikmesi olmadan test yapmama kararı aldım. şunu farkettim bu konuya cok takıldıkça baska birşey düşünemiyorsun stres yapıorsun. doğru zaamnda allah mucizemizi vercektir :)yani ben 18 günde adet olunca canım ona sıkıldı. ne alaka dedim yani..
ama senin durum daha garip.. beta 40 çıkar da nasıl adet görürsün.. ve beta 40 sa idrar testlerinin hassasiyeti en kötüsü bile 20 m algılar. 40 olduğunda koyu çizgi göstermesi lazım. garip bir durum. vücudumuz dalga geçiyor sanki bizimle
bende doktora gittim biraz önce. 2 aydır korunmuyorum diyince çok ciddiye almadı ama birkaç hormon testi istedi. bir de folik asit verdi onu aldım. regenesis max diye bişi.. 50 tl ödedim tabi devlet karşılamayınca... ha bir de ultrasondan baktı. yumurtam daha atılmamış orda duruyo öylecesorma canım. ama bu ay takmama ve adet gecikmesi olmadan test yapmama kararı aldım. şunu farkettim bu konuya cok takıldıkça baska birşey düşünemiyorsun stres yapıorsun. doğru zaamnda allah mucizemizi vercektir :)
Bazı doktorlar cok cinsbende doktora gittim biraz önce. 2 aydır korunmuyorum diyince çok ciddiye almadı ama birkaç hormon testi istedi. bir de folik asit verdi onu aldım. regenesis max diye bişi.. 50 tl ödedim tabi devlet karşılamayınca... ha bir de ultrasondan baktı. yumurtam daha atılmamış orda duruyo öylecebi işe yaramadan kendini attın gitti canın çıkmayasıca, orda ne duruyon hala dedim 18 günde adet olmak 1 sefere mahsus olabilirmiş, normalmiş.
ilk ay bende heyecandan hemen erken gebelik falan yapmıştım ama bu ay yapmayacaktım. takmayalım diyorum ben de bunu dert edinmiş değilim ama nasıl takmayayım ki.. düşünme demekle olmuyo ki.. korunmuyorum ve en ufak bir belirtide acaba mı diyorum..
Allah'ım en doğru zamanda versin ne diyelim
Ama bence folikasit kullan canim folikasitin faydasi varBazı doktorlar cok cinsbende geçen gittiğime bebek düşünüyorum dedm floikassit fl vermedi. benmde o an aklıma gelmedi. niye kendiliğinden vermezler anlamıyorm özel bide. devlet hstnesi değil yani. en azndan bi problem yokmuş normal demesine sevindim. beklicez artk takmamaya calışcaz :)
eczaneden gidip alınabiliyormuki ?Ama bence folikasit kullan canim folikasitin faydasi var
Git al dusunuyorsun sonucta recetesiz aliniyor diye biliyorum beneczaneden gidip alınabiliyormuki ?
Veyatta sAglik ocagina gidersin folik asit yazarmisiniz dersin yaziyorlar zaten bebege hem takviye hem de sana takviye cok guzel ilac benceeczaneden gidip alınabiliyormuki ?
du bakım eve gderken sorcam eczaneye :)Veyatta sAglik ocagina gidersin folik asit yazarmisiniz dersin yaziyorlar zaten bebege hem takviye hem de sana takviye cok guzel ilac bence
Aynen kuzum sor tabidu bakım eve gderken sorcam eczaneye :)
devlet karşılamıyo zaten gidip alabilirsin direk. kan değerlerime falan da bakmadan verdi. evet görünürde problem yok ama tahlil sonuçlarım çıkmadı henüz bekliyorumBazı doktorlar cok cinsbende geçen gittiğime bebek düşünüyorum dedm floikassit fl vermedi. benmde o an aklıma gelmedi. niye kendiliğinden vermezler anlamıyorm özel bide. devlet hstnesi değil yani. en azndan bi problem yokmuş normal demesine sevindim. beklicez artk takmamaya calışcaz :)
recetesiz aliniyor ben hep oyle aliyorm :)eczaneden gidip alınabiliyormuki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?