- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
inşallah canm Allah su mübarek günlerde isteyen herkese gönlündekiini nasip etsin :)Bu arada belirtilerin de süperay hadi bakalım güzel haberlerini gün ve gün bekliyoruz. Bizlere de umut oluyor sizlerin güzel sonuçları
Ben de aynen donup kalmıştım ben adet günüöde yaptım anında aşağıdaki gibi çıktı o yüzden gönlümden geçen bence hamilesin bekle bakalım bir iki gün daha tekrar yap sonra kana gidersinallah sağ salim kucagna almayı nasip etsin inşalalh :) benm içinde hayrlısı neyse o olur inşallah sabah damlattıgım gibi silik çizgi cıkınca ne yalan söyliiim bende umutlandm yüzümü yıkadm şaşkınlıktan gözümün önündeki havluyu bulamadımçok acayip bi his ya
seninki kıpkırmızı masallah yaaa :)) bakalım beklicem zaten acele etmek istemyrmBen de aynen donup kalmıştım ben adet günüöde yaptım anında aşağıdaki gibi çıktı o yüzden gönlümden geçen bence hamilesin bekle bakalım bir iki gün daha tekrar yap sonra kana gidersin
hayrlısı neyse o olr inşllahHayırlı olsun
Aynen olacağı varsa oluyormuş tek ilişkiyle kaldım bir deseninki kıpkırmızı masallah yaaa :)) bakalım beklicem zaten acele etmek istemyrm
hadi yaaa süper yumurtlmadan öncemi tek ilşki snramı ilk bebişmi sizinAynen olacağı varsa oluyormuş tek ilişkiyle kaldım bir de
canm bn bayaaa bi baktm ama göremedim sanki ya adetn mi geciktiKızlar benim teste de bakabilir misiniz koca bir negatif mi hayali çizgi var mi ben mi yanlış görüyorumEki Görüntüle 2151544
Yok yarın adetimcanm bn bayaaa bi baktm ama göremedim sanki ya adetn mi gecikti
bilgisayardada hiç belli olmıuyoki bnmkide mesla elmde baktmda daha bellydi sen görebiliomusun elndeyken :) ilk bebişmi olcak olursaYok yarın adetim
Ben de göremiyorum canım. Evet ilk olacakbilgisayardada hiç belli olmıuyoki bnmkide mesla elmde baktmda daha bellydi sen görebiliomusun elndeyken :) ilk bebişmi olcak olursa
olsn bidakne olur ne kdrlık evlisinkiBen de göremiyorum canım. Evet ilk olacak
İnş canım. 11 ay oldu evleneliolsn bidakne olur ne kdrlık evlisinki
bnmde 7 ay oldu dsaha yeniyiz ikimizde canm olur inşallahİnş canım. 11 ay oldu evleneli
İnşaAllah canımbnmde 7 ay oldu dsaha yeniyiz ikimizde canm olur inşallah
Kzlar inanmıyorum var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?