Benim adetim.hic gecikmedi tam zamaninda oldu hep 7 gun surer 7 gun surdu oyle cok fazla da olmadim bence denge bozulmaz senin de oyle bence benim de krem renkli akintim var bir de sağ kasikta agrim ama adet oncesi agrisina cok benziyor ya((
Canm testte ckmayana kadr inanmam cok hayal krklgi yasadm cnm bir gun kala yapim dyrm :)heyecan yaptım şimdi :) ayy 10 gün de geçmez şimdi :))
test ne zaman yapacaksın canım ♡ツ
günün geçmeden yapma canım :)Canm testte ckmayana kadr inanmam cok hayal krklgi yasadm cnm bir gun kala yapim dyrm :)
Aynen ama bu ay bilmiyorum yapim ne ckar ki soncta belkide ckmaz blmyrm kafam karskgünün geçmeden yapma canım :)
geçen ay kasık batması bel ağrısı göğüs ağrısı falan fişman tüm belirtileri yaşadım sonu kırmızılar olduAynen ama bu ay bilmiyorum yapim ne ckar ki soncta belkide ckmaz blmyrm kafam karsk
Canm bende dinlemyrm ama kask agrm zaten yok ama gogslrm kendlgnde agridi ona sastm :) aynn bende yasdm kiz hele mide bulantsi. Bir kere yasadm nldu hams deglm biz takyrz ya ondan oluyr belrti aramyrm artk:)geçen ay kasık batması bel ağrısı göğüs ağrısı falan fişman tüm belirtileri yaşadım sonu kırmızılar oldu
hayırlısı olsun kardeşim
dersimizi aldık artıkınCanm bende dinlemyrm ama kask agrm zaten yok ama gogslrm kendlgnde agridi ona sastm :) aynn bende yasdm kiz hele mide bulantsi. Bir kere yasadm nldu hams deglm biz takyrz ya ondan oluyr belrti aramyrm artk:)
Aynen olsa bile inanamam kiz bir yili gecti bedersimizi aldık artıkın
bi sorun mu var canım hast gittinmiAynen olsa bile inanamam kiz bir yili gecti be(
Gttm cnm yok yumrtalklarm iyi dedi dr bende anlmdm ki ya sen ? Cnmbi sorun mu var canım hast gittinmi
ben yeni evliyim canım dr gitsem kovar kapıdan :)Gttm cnm yok yumrtalklarm iyi dedi dr bende anlmdm ki ya sen ? Cnm
Canm sen daha yenisin nye basladn ki kurlereben yeni evliyim canım dr gitsem kovar kapıdan :)
Bu ay annemin isteği üzerine soğan kürüne başladım :) Şifasına inanıyorum Allah'tan ümit kesilmez :)
Yumurtalar kaliteliyse muhtemelen iltihap felan vardır rahimde canım, ya da ovulasyonu denk getiremediniz :)
Canm sen daha yenisin nye basladn ki kurlere
Sızlıyor kuzum birde kasıgımın yan tarafı agrıyor hatta gaz var gibi sanki şişlik var birdeNasl agri canm benm yanda oldu bugn ve gogsm normalde agrimazdi erken agridi benmde
Ben icimedm kiz onu nasl ictn sen:)rahmim temizlensin diye :) soğan rahim için yaratılmış bir nimettir diyor Saraçoğlufaydası olur zararı olmaz
Ayy ins vardr cnm batmalr tek tarafta olunca genlk belrtsyms hadi hayrlisi:)Sızlıyor kuzum birde kasıgımın yan tarafı agrıyor hatta gaz var gibi sanki şişlik var birde
Adet zamannda bole deglse suphelen cnm kac gun kaldi adetneYa kızlar benim.karnım asiri sis patlayacam nerdeyse alt karin bolgem ve kasik agrim var baya baya ağriyor bi baskı hissi var cok rahatsiz edici yaa
10. Gün bitti valla gayet rahat içiyorum soğanı sevdiğim için olabilir canımBen icimedm kiz onu nasl ictn sen:)
Adet zamannda bole deglse suphelen cnm kac gun kaldi adetne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?