- 1 Şubat 2017
- 36
- 29
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 14. günü hemen hemen yumurtlama günü canım,, idrar testinde bile silik çıkabiliyor yumurtlamadan dolayı.Merhaba yardım lutfen adetim 14 gunu kan testi yaptırdım 1.20 cıktı bugün 15 gün oldu sizde böyle oldumu olduysa gebelik oldumu lütfen yardimmm hasta olmadım hala
Belki gec dollenmesir bekle cnm olmazsan 5 gun snra tekrrla derim gec dollenmeyse ckmasi lazm benim nisan ayinda ilk defa iki hafta geckti dedm hamlym testler negarfti 14 gun snra oldum ins sende vardrHasta olmadım 14 gün gecikti kan verdim 1.20 cıktı bugün adetinin gecikeli 15 gün oldu böyle olan varmidir sonradan hamile olduğunuzu ogrendinizmi canım
gaz var aşırı sekilde yaBir noktada sislik varsa vardir bebis.. Ben gecen ay tam bir noktayi hissediyordum. Tam burda diyordum.. Ve dusmeden bir gun once o sislik ve karnimdaki gerginlik kayboldu. Dedim kimyasal oldu dustu galiba.. Sonrada bir gun sonra kanama geldi..
Hasta olmadım 14 gün gecikti kan verdim 1.20 cıktı bugün adetinin gecikeli 15 gün oldu böyle olan varmidir sonradan hamile olduğunuzu ogrendinizmi canım
Hasta olmadım 14 gün gecikti kan verdim 1.20 cıktı bugün adetinin gecikeli 15 gün oldu böyle olan varmidir sonradan hamile olduğunuzu ogrendinizmi canım
Hos geldn cnm senn yaknms test ne zaman yapcksnBenimde 5 gün var inşallah hamisimdir kizlarrrr![]()
Aynenn oyleee ya benimde çok şiddetli değil tatlı tatli gelip gidiyoKızlar benim son 4 gün bata ama karnim cok sis kasıklarimda agri surekli aurekli huzursuzum bazen cok fazla agri geliyor
Uykum geliyor aniden sonra açılıyorum bigun de ilk defa bas agrim oldu diyebilirim hic basi agriyan biri de degilimdir gosguslwrim.asiri hassas ama bunlari hep kendim.ariyorum gibi her an adet olacakmisim hissim de var
Adetim geçsin öyle düşünüyorum canım ya 1 aralık da doktora gitcm çağırdı doktorum yumurtaligim tembel calisiyomus düzelir dedi folik asıt kullaniyorum 2 aydırHos geldn cnm senn yaknms test ne zaman yapcksn
Kızlar benim son 4 gün bata ama karnim cok sis kasıklarimda agri surekli aurekli huzursuzum bazen cok fazla agri geliyor
Uykum geliyor aniden sonra açılıyorum bigun de ilk defa bas agrim oldu diyebilirim hic basi agriyan biri de degilimdir gosguslwrim.asiri hassas ama bunlari hep kendim.ariyorum gibi her an adet olacakmisim hissim de var
Folik asit kullanp hamile kalan cok olms canm ins duzelr tutmstr bebegnAdetim geçsin öyle düşünüyorum canım ya 1 aralık da doktora gitcm çağırdı doktorum yumurtaligim tembel calisiyomus düzelir dedi folik asıt kullaniyorum 2 aydır
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah kuzummm aminnFolik asit kullanp hamile kalan cok olms canm ins duzelr tutmstr bebegn
Yok canım hiç bu kadar gecikmezdiDaha once gecikir miydi duzensiz miydi
Adetim geçsin öyle düşünüyorum canım ya 1 aralık da doktora gitcm çağırdı doktorum yumurtaligim tembel calisiyomus düzelir dedi folik asıt kullaniyorum 2 aydır
Allah bağışlasın canim inşallahCanım inşallah hamilesindir bende ilk kızıma dakikadır kullanırken hamile kaldım bi ay içtim ikinci ay hamile olduğumu öğrendim iki sene sene beklemiştik bi sorun yoktu ama olmuyodu inşallah Rabbim sana da nasip eder imdi 3bucuj yaşında kızım