• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimler benimle 10 gün kaldi bu ay istememn baska nedenide var bebegm dogarsa ayni ayda hatta ayni gunde dogucaz ins tutmstr bu sefer ama suan hic belrtm yok gogus ucu agrmda vardi oda gtti ama bakalm beklemektym kmler benimle :halay::anneadayı::KK200::emir_bebek:
benimde 8 gün kaldı :) gögüslerim agrıyor ve acıyor ilkkez normalde olmazdı :(

Kizlar benm yumurtlamam cuma ctesi olduu calistim ve bos gecirmedm ptsi gnude doktora gttm bu arada adetimede ptsi gnu 10 gn vardi doktor kan testi yapti bise cikmadi acaba tutsa bile kan testinde cikmazmi 3 gn oluyo gerci testle kan raporumm adet olsamda 10 gn kala bebek olurmu tutarmi yaa anlamadm yksa bosuna beklemiyim bu ayyy ben yaa kendi kendime tiribe girdim belirtilerde varcozemedm

inş canım inan ped bile aldım olmam inş :KK43:
Ay kiyamam ya insallah gerek kalmaz cope atarsinn hamile kaldigndaa direk cop yapp onuu deki yuru gtt be artik bebeisim var sana 9 ay ihtiyacim yokk veee burayaaaa bizede haber verrr guzel haberlerini aliriz inslalah dualarimda sizlerde varsiniz canlar bizler mukemmel anneyiz bebislerimiz icin neler yapiorz bi gelsinler popolarina vururz :))):anne::anneadayı::KK200::halay:

benim daha ilk ayım deneme inş olur :) birde folikasit kullanmaya basladım dogru mu yaptım bilemedim
Kizzz daha ilk aymiii ben kendime diormmn erken 2,5 aylik evliyimm deniyormm sen daha 1 ayyy allah seni napmasn kiz olur olurrr bu ay olmaz bi dahaki ay olur bende senelrdr bekliosn sandmm follik asit kullanmakta cok cok iyi hamile kalmadan once bebisin gelimsmini saglio aslinda 3 ay oncesndn kullanman gerekiorms devam et cnm kullanmaya zarari olmazzz faydasi olur bebegine saglikli hazirlik yaparsnn devam et:)

Kizzz daha ilk aymiii ben kendime diormmn erken 2,5 aylik evliyimm deniyormm sen daha 1 ayyy allah seni napmasn kiz olur olurrr bu ay olmaz bi dahaki ay olur bende senelrdr bekliosn sandmm follik asit kullanmakta cok cok iyi hamile kalmadan once bebisin gelimsmini saglio aslinda 3 ay oncesndn kullanman gerekiorms devam et cnm kullanmaya zarari olmazzz faydasi olur bebegine saglikli hazirlik yaparsnn devam et:)
yok ben 2 senelik evliyim bebeği bu ay istedik ilk ayım dediğim o :)

Ben de 4 senelik evliyim bu ay ciddi denedik gecen ay korunmayi biraktim kimyasal gebelik yasadim yeni bebek istemeye basladim benim de erken ama iste hayirlisi olsun

Ben de 4 senelik evliyim bu ay ciddi denedik gecen ay korunmayi biraktim kimyasal gebelik yasadim yeni bebek istemeye basladim benim de erken ama iste hayirlisi olsun
Yinede gebelik olusmus kkmyasaldan snra uzun surmez saglikli hamis olursn merak etme :) morelini yuksek tut sadece

Back