• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm o baski hissi varsa hamjlelk olablr cnm test ne zmn yapcksn

Geçen sefer erken yaptirdim sonea pisman oldum günümün gecmesini bekleyecem zaten.benim.adetim.gün şaşmaz bir gun bile gecikirse süphelenirim heralde :)
Ama bence boşa gibi bir de cok sık tuvalete cikiyorum hemen baski hissi ile gidiyorum

Geçen sefer erken yaptirdim sonea pisman oldum günümün gecmesini bekleyecem zaten.benim.adetim.gün şaşmaz bir gun bile gecikirse süphelenirim heralde :)
Ama bence boşa gibi bir de cok sık tuvalete cikiyorum hemen baski hissi ile gidiyorum
Canm benm arkdsmda oleydi sasmzdi kiz suan hanile birde 5 gun gecti ins sennde vardr cnm benmde gecn ay olede sik tuvalete ckmak ama krmzilark gordm insn taknca psikoljk gercktn oluyr anldm bakalm sende vsrdr belki:)

Sızlıyor kuzum birde kasıgımın yan tarafı agrıyor hatta gaz var gibi sanki şişlik var birde

Bir noktada sislik varsa vardir bebis.. Ben gecen ay tam bir noktayi hissediyordum. Tam burda diyordum.. Ve dusmeden bir gun once o sislik ve karnimdaki gerginlik kayboldu. Dedim kimyasal oldu dustu galiba.. Sonrada bir gun sonra kanama geldi..

Back