• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabâ bende 1 sene 2 aylık evliyim hc korunmadıgımız halde hc olmadı devlette bı doktora gıdıyordum hıc br ısımı yurutemedım bı sonuca baglanamayınca bu ay ozele gttım adetımın 3. Gunuydu alttan muayene ettı benı yumurtlama tembelliği oldugunu soyledi ve östrojen hormonumun dusuk oldugunu ogrendım bana klomen verdi bes gun boyınca kullandm adetım btınce randevu aldım rahım filmi cekildm sonuclarım temız cıktı sukur anestezılı cekıldım filmi 2,5cm capında bı yaram var onu yakacagını soyledı bana neyse klomen sayesınde sag tarafımda bır yumurta olustı 19mmydı sonra catlatma ıgnesı vuruldum vurulduktan sonra bırgın arayla doktoruma gttım catlamıstı doktor gosterdı butun tembellik kaybolmus yumurtanda catlamıs dedı bana ilişki önerdi bizde ilişkileri gününde yaptık tabı bu tedavılerı gorurken östrejon hormonum dusuk oldugu ıcın estrofem kullanıyorum yumurtam catladktan sonrada progestan verdı kullanıyorum ocak 16 da adet olmam gerek ama benım hep gunum gecer normaldr ılk eefa tedavi goruyorum ılaclardan dolayı sanırım canm cok sık ılıskı ıstıyo meme ıclarımda bı sertlık var ama ben umutlanamıyorum 1senedr olmadıgı ıcın jıc olmıcakmıd gbıme gelıyo..

Tm can olur bnmkiyle karsiladtrcaktim bi ara atarsın bakarız hadi iyi gecelerr :uykucu:
20180103_123309.jpg bu 6 hafta 5 günlük olan canim

Adet günüm 2 gün geçti ama idrar negatif söktürücü içsem olur mu ki :/

Back