- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
benimde 8Merhaba benim de 8 gün kaldı ama beklemek çok zor sanki saatler geçmiyo
Aynen kardeşimin tüp bebek ile hamile kaldı şubatta doğumu onun bebişine battaniye örüyorum vakit geçsin diye ama malesef hiç geçmiyobenimde 8malesef gunler gecmiyor
yok ne yaparsam yapayim gecmiyor kac gune bi adet oluyorsun ?Aynen kardeşimin tüp bebek ile hamile kaldı şubatta doğumu onun bebişine battaniye örüyorum vakit geçsin diye ama malesef hiç geçmiyo
insallah hep beraber guzel haberleri veririz
Sana katılıyorum.regl olmama 10 gün kala hissetdim.ve gerçekten hamileyim.Selam ben geldim. Bence hissedenler hamile.. Cunku hissediyorsun.. Benimde bugun sag kasigim agriyor, heralde adet olucam yarin..
Kasık agrısı sadece ağdet belirtisi degil.hamilede olabilirsin.Sana katılıyorum.regl olmama 10 gün kala hissetdim.ve gerçekten hamileyim.
Kzm ceylin hamile ben deglm iki ay ara verdk koruncz ole cnm dusnmyrm senn nasl gdyr bebek cinsyet bellimi:)
Canımdennisgo bat bugündü dimi bi gelişme var mı cnm
Bu test önce koyulaşacak t çizgisi c kadar ya da ondan daha koyu olacak..ondan sonra silikleşecek. Koyulaşması yumurtlamanın yaklaştığı anlamına geliyor.çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlama olacak demek. Yumurtlama olunca t çizgisi silikleşecek zatenHanımlar size bı sorum olacak hani ovulasyon testleri varya yumurta catladigini anlamak için adetin 14_15_16_17_18 günlerde hep negatif çıkıyorsa yumurta catlamiyormu
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat et kendine inşallah bebiş olur bu süreçte dualarım seninleCanım
Yazamadım daha önce kusura bakma. Bat günü regl oldum. Doktor hsg ye göre sol yumurtalık kanalımda 5 cm genişleme var diye ameliyat önerdi. Dün ameliyat oldum sol kanal alındı. Rahim içine baktı temizmiş, daha önce oradan da polip alınmıştı çünkü. Şimdi 6 ay deneyeceğiz.olmaması için bir neden yok herşey yolunda dedi. Bugün eve çıktım. 15 gün sonra normal hayata döneceğim
Teşekkürler canım.. haftaya regl olacağım zaten sonrasına bakacağız artık. Sen nasılsın? Nedir durum sende?Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat et kendine inşallah bebiş olur bu süreçte dualarım seninle
Canım dogum kontrol hapı ile mi korunacaksınız. Doktor mu dedi korunmayıKzm ceylin hamile ben deglm iki ay ara verdk koruncz ole cnm dusnmyrm senn nasl gdyr bebek cinsyet bellimi:)
Canım
Yazamadım daha önce kusura bakma. Bat günü regl oldum. Doktor hsg ye göre sol yumurtalık kanalımda 5 cm genişleme var diye ameliyat önerdi. Dün ameliyat oldum sol kanal alındı. Rahim içine baktı temizmiş, daha önce oradan da polip alınmıştı çünkü. Şimdi 6 ay deneyeceğiz.olmaması için bir neden yok herşey yolunda dedi. Bugün eve çıktım. 15 gün sonra normal hayata döneceğim
Teşekkürler canım. Sen ne yaptın en son sonuç pozitifti keseyi görmüş olman lazım sanırım. Herşey yolunda değil mi ?Gecmis olsun canim tez zamanda dileklerin kbul olsun
Teşekkürler canım. Sen ne yaptın en son sonuç pozitifti keseyi görmüş olman lazım sanırım. Herşey yolunda değil mi ?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın . Şimdi kaç haftalık oluyor yani? Doktor ne dedi? Bir de artık sakin misin kendini çok yıpratmadın umarım kalp sesi duymak için beklerken.Degildi ama sanirim geriden gelio 2 hafta kalp atisi duyamamistik ama bugun duyduk gec dollenme sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?