• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selam, regl tarihime 3 gün kaldı. Tüm regl belirtilerim tavan yapmış durumda. Galiba bu ay da olmadı :( :(

Herkese selam, regl tarihime 3 gün kaldı. Tüm regl belirtilerim tavan yapmış durumda. Galiba bu ay da olmadı :KK43: :KK43:
Benimki de yarın her an olacağım gibi sürekli lavaboya koşuyorum :D hayırlı zamanda sağlıklı olsun da gerisi önemli değil cnm stres yapma

ilk kez kasıklarım ağırıyo felaket derecede :/ bide şeffaf uzayan akıntı var iyiye işaret mi bunlar

Kızlar bugun normal radyolog tanidigima gittim soyle bi ustten baktirdim sikisik da degildim gormesi cok zormus ama kese gibi kucuk bir yapi olusmus dedi ya sevindim persembe kadin dogum randevumum var umarim.iyi olur

Insallah, iyi haberlerini bekliyoruz canim.
Ihmal etme hicbir seyi. Bende ovulasyon testi aldim. Bakalim bu ayda bunla oynarim artik :) Adetin 7.gunu silik cikmaya basladi simdiden.. Tahminen ben erken yumurtluyorum..

Hepinize selamlar. Kızlar ya ben de hamiş olmayı çok istiyorum ama geçen ay çok umutlanmıştım boş çıktı o yüzden bu ay da heveslenip aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama bu ay yumurtlama gününden 1-2 gün sonra kasığımın sağ tarafında ağrı başladı ve o gün bugündür bazen hafif bazen ağır, bi sağda bi solda devam ediyo. Bi de 2 kez sarı akıntım oldu hiç olmazdı. Bunlarla hamilelik olur mu acaba batım 11 ı.

Hepinize selamlar. Kızlar ya ben de hamiş olmayı çok istiyorum ama geçen ay çok umutlanmıştım boş çıktı o yüzden bu ay da heveslenip aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama bu ay yumurtlama gününden 1-2 gün sonra kasığımın sağ tarafında ağrı başladı ve o gün bugündür bazen hafif bazen ağır, bi sağda bi solda devam ediyo. Bi de 2 kez sarı akıntım oldu hiç olmazdı. Bunlarla hamilelik olur mu acaba batım 11 ı.
Sarı akıntı enfeksiyon olabilir

10 gün kala belirti mi olur Allah aşkına?
Benim 3 gün kala baş dönmem başlamıştı BELLİ BELİRSİZ. Regl tarihime kadar devam etti.
Sonra reglim başladı sandım, meğer yerleşme kanamasıymış.
Kan tahliline bakıldı hamileymişim ama hiçbir belirim yoktu baş dönmesi dışında sonra tansiyonum düşmeye başladı.
6. hafta düşük yaptım halen bulantım yoktu.
10 gün öncesi döllenmenin bile olup olmadığı meçhul.
Boş yere umutlanmayın diye diyorum.

10 gün kala belirti mi olur Allah aşkına?
Benim 3 gün kala baş dönmem başlamıştı BELLİ BELİRSİZ. Regl tarihime kadar devam etti.
Sonra reglim başladı sandım, meğer yerleşme kanamasıymış.
Kan tahliline bakıldı hamileymişim ama hiçbir belirim yoktu baş dönmesi dışında sonra tansiyonum düşmeye başladı.
6. hafta düşük yaptım halen bulantım yoktu.
10 gün öncesi döllenmenin bile olup olmadığı meçhul.
Boş yere umutlanmayın diye diyorum.
Nasıl oldu yerleşme kanaması tarif edermsin

Nasıl oldu yerleşme kanaması tarif edermsin

Normalde reglim 28 günde bir olur ama o dönem çok bozulmuştu düzenim.
29 31 32 günde bir olmaya başlamıştım. O yüzden kaç gün gecikmem oldu tam kestiremiyorum ama kan tahlili yapıldığında 32. gün falandı sanırım.
Kan tahlilinden iki gün önce iş yerinde lavabodayken az leke geldi.
Toprak renginde, çamurumsu... Ben de gecikme olduğundan dolayı öyle geldi diye düşündüm.
Eve gittim, pedime baktım yine hiçbir şey yoktu, silince çok az kahverengi leke geliyordu...
Şüphelenip erken test aldım, sabahı beklemeden test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm hemen yakındaki eczacıya koştum.
Kadın bu çok silik, gecikme olunca erken testlerde böyle hata olabiliyor falan dedi.
Tabii ben rahat duramadım, kendi eczacıma gittim, kız hamilesin sen tebrik ederim diye bağırmaya başladı :)
Bir türlü emin olamadık eşimle. Gece boyunca uyuyamadım heyecandan.
Sabah normal test yaptım, 2. çizgi daha belirgindi. Bu arada gece yine pedime bir şey gelmemişti.
Sonra dokota gittik, kan tahlili sonucuna göre hamile olduğum kesinleşti.
Hayatımın e güzel günleriydi ama maalesef düşükle sonuçlandı :KK43:

Normalde reglim 28 günde bir olur ama o dönem çok bozulmuştu düzenim.
29 31 32 günde bir olmaya başlamıştım. O yüzden kaç gün gecikmem oldu tam kestiremiyorum ama kan tahlili yapıldığında 32. gün falandı sanırım.
Kan tahlilinden iki gün önce iş yerinde lavabodayken az leke geldi.
Toprak renginde, çamurumsu... Ben de gecikme olduğundan dolayı öyle geldi diye düşündüm.
Eve gittim, pedime baktım yine hiçbir şey yoktu, silince çok az kahverengi leke geliyordu...
Şüphelenip erken test aldım, sabahı beklemeden test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm hemen yakındaki eczacıya koştum.
Kadın bu çok silik, gecikme olunca erken testlerde böyle hata olabiliyor falan dedi.
Tabii ben rahat duramadım, kendi eczacıma gittim, kız hamilesin sen tebrik ederim diye bağırmaya başladı :)
Bir türlü emin olamadık eşimle. Gece boyunca uyuyamadım heyecandan.
Sabah normal test yaptım, 2. çizgi daha belirgindi. Bu arada gece yine pedime bir şey gelmemişti.
Sonra dokota gittik, kan tahlili sonucuna göre hamile olduğum kesinleşti.
Hayatımın e güzel günleriydi ama maalesef düşükle sonuçlandı :KK43:
Hım inşallah rabbim en kosa zamanda sevindirir seni canım

İnşallah canım, hepimizi...
Bu arada hamile kalmayı düşünüyorsan folik asite ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
Ben geç kaldım :KK43:
10 aydır kullanıyorum ama nasip olmadı daha şimdi de 2 gün gecikti bugün 3. Günüm lekelenme oldu yarın kan vermeyi düşünüyorum günümü hiç şaşmazdım hayırlısı hakkımızda aşlah en doğru zamanda sağlıklı evlat nasip eser hepimize inşallah

yani bencede bata 10 kala nedir yahu:))
İlişkiden 2 gün sonra midem bulanıyor derler ya... :)
Sprem yumurtaya denk gelecek, döllenecek, yerleşecek... en az 6 gün bu sürüyormuş zaten. E yerleşme olduğu anda belirti de olmaz ki...
Hormonları 2 saniyede mi yükseltiyor yerleşme acaba :)

Back