• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım.. haftaya regl olacağım zaten sonrasına bakacağız artık. Sen nasılsın? Nedir durum sende?
Geçen ay 3 gün gecikti bende haliyle heveslendim ama olmadı bu ay tekrar klomen ve çatlatma iğmesi kullandım 27 sinde kontrole gidicem bakalım durum ne gösterecek

Geçen ay 3 gün gecikti bende haliyle heveslendim ama olmadı bu ay tekrar klomen ve çatlatma iğmesi kullandım 27 sinde kontrole gidicem bakalım durum ne gösterecek
Sonuçta en güçlü belirti adet geçikmesi umutlanmakta haklısın. Umarım bu ay güzel haberler alırsın canım. Biraz sabır gerektiren bir süreç ama ne kadar rahat hissedersen o kadar hızlı geliyor güzel haberler.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın . Şimdi kaç haftalık oluyor yani? Doktor ne dedi? Bir de artık sakin misin kendini çok yıpratmadın umarım kalp sesi duymak için beklerken.

Ne yalan soyleyeyim yiprattim
Normalde 8 hafta olmasi gerekirken artik 6+1 kabul ettik gec dollenme gec yerlesme falan gibi bi sey olabilir dedi
Ama su anda dogru gidiyor Allah a sukur

Ne yalan soyleyeyim yiprattim
Normalde 8 hafta olmasi gerekirken artik 6+1 kabul ettik gec dollenme gec yerlesme falan gibi bi sey olabilir dedi
Ama su anda dogru gidiyor Allah a sukur
Neyse umarım bu son sıkıntıdır senin için.. hamileliğin kalanını keyifle geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın.

Canım ne oldu geçen ay olmadı mı gebelik? Uzun süre göremedim seni burda
Sorma cnm tam gunumde oldum gecerse suphelencktm gecmedi o adet baslngcyms cnm devami snradan geldi uzulmedm bzde kornmaya karar verdik bu testte yalanms :D
Sen naptn ne ettn

Sorma cnm tam gunumde oldum gecerse suphelencktm gecmedi o adet baslngcyms cnm devami snradan geldi uzulmedm bzde kornmaya karar verdik bu testte yalanms :KK70:
Sen naptn ne ettn
Test için bişey diyemicem :D benimde olmadı üç gün gecikmeli geldi ama çok kötüydü düşük yaptım sanki öyle regl oldum bu ay yine klomen çatlatma bi de cyclo progynova verdi bakalım umudum yok yine bu ay olmazsa duruma göte bakacam ne tedavi uygulayacak ya dr değişecem ya da tedavisiz devam edicem kafama göre

Test için bişey diyemicem :KK70: benimde olmadı üç gün gecikmeli geldi ama çok kötüydü düşük yaptım sanki öyle regl oldum bu ay yine klomen çatlatma bi de cyclo progynova verdi bakalım umudum yok yine bu ay olmazsa duruma göte bakacam ne tedavi uygulayacak ya dr değişecem ya da tedavisiz devam edicem kafama göre
Canm biz korunmadan snra devam etcz olmazsa asilama yapcm cnm bakalm rabbim büyuk:)
İns kuzu sende bu ay olmstr vardr ya :) benim yok ya rahatm:)

Canm biz korunmadan snra devam etcz olmazsa asilama yapcm cnm bakalm rabbim büyuk:)
İns kuzu sende bu ay olmstr vardr ya :) benim yok ya rahatm:)
Hayırlısı canım allah nasıl uygun görüyosa onu yaşıyoruz bizimde imtihanımız böyle sabırlı olmamız lazım

Back