• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dennisgo dennisgo bat bugündü dimi bi gelişme var mı cnm
Canım
Yazamadım daha önce kusura bakma. Bat günü regl oldum. Doktor hsg ye göre sol yumurtalık kanalımda 5 cm genişleme var diye ameliyat önerdi. Dün ameliyat oldum sol kanal alındı. Rahim içine baktı temizmiş, daha önce oradan da polip alınmıştı çünkü. Şimdi 6 ay deneyeceğiz.olmaması için bir neden yok herşey yolunda dedi. Bugün eve çıktım. 15 gün sonra normal hayata döneceğim

Selam kızlar
reglime 1 hafta var ama zaten olacağım bir dahaki aydan itibaren ben de yeniden bat a 10 gün sayarım artık :)

Hanımlar size bı sorum olacak hani ovulasyon testleri varya yumurta catladigini anlamak için adetin 14_15_16_17_18 günlerde hep negatif çıkıyorsa yumurta catlamiyormu

Hanımlar size bı sorum olacak hani ovulasyon testleri varya yumurta catladigini anlamak için adetin 14_15_16_17_18 günlerde hep negatif çıkıyorsa yumurta catlamiyormu
Bu test önce koyulaşacak t çizgisi c kadar ya da ondan daha koyu olacak..ondan sonra silikleşecek. Koyulaşması yumurtlamanın yaklaştığı anlamına geliyor.çift çizgiden 24-36 saat sonra çatlama olacak demek. Yumurtlama olunca t çizgisi silikleşecek zaten

Canım
Yazamadım daha önce kusura bakma. Bat günü regl oldum. Doktor hsg ye göre sol yumurtalık kanalımda 5 cm genişleme var diye ameliyat önerdi. Dün ameliyat oldum sol kanal alındı. Rahim içine baktı temizmiş, daha önce oradan da polip alınmıştı çünkü. Şimdi 6 ay deneyeceğiz.olmaması için bir neden yok herşey yolunda dedi. Bugün eve çıktım. 15 gün sonra normal hayata döneceğim
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat et kendine inşallah bebiş olur bu süreçte dualarım seninle :dua::KK200:

Canım

Gecmis olsun canim tez zamanda dileklerin kbul olsun

Degildi ama sanirim geriden gelio 2 hafta kalp atisi duyamamistik ama bugun duyduk gec dollenme sanirim
Herşeyin yolunda olmasına sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın . Şimdi kaç haftalık oluyor yani? Doktor ne dedi? Bir de artık sakin misin kendini çok yıpratmadın umarım kalp sesi duymak için beklerken.

Back