- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
İdrar testi yaptın mı canım?10 aydır kullanıyorum ama nasip olmadı daha şimdi de 2 gün gecikti bugün 3. Günüm lekelenme oldu yarın kan vermeyi düşünüyorum günümü hiç şaşmazdım hayırlısı hakkımızda aşlah en doğru zamanda sağlıklı evlat nasip eser hepimize inşallah
Hayırlısı bakalım idrar negatif yaİdrar testi yaptın mı canım?
İnşallah hamilesindir ve inşallah sağlıklı olur
Aynen vallahi sormayın :) bata 10 gün kala nerdeyse yumurtlama zamanlarına denk geliyor. Abartiyorlar artık hakkaten..İlişkiden 2 gün sonra midem bulanıyor derler ya... :)
Sprem yumurtaya denk gelecek, döllenecek, yerleşecek... en az 6 gün bu sürüyormuş zaten. E yerleşme olduğu anda belirti de olmaz ki...
Hormonları 2 saniyede mi yükseltiyor yerleşme acaba :)
sayfanin basindan beri merakla yazdiklarini tek tek okudum gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda adetime 9 gun var 32 gunde bir adet oluyorum bi kac belirtim var ama bu hamillelikmi adet mi bilmiyorum persembe doktora gidecem yazMissin merakla seni bekliyorm ne yaptin acaba?Canımmm sen asıl strese girme canını sıkma...Kalsan burda destek olurduk sana ben de tanidigima seni cok sevindim
Sıkma canını. Olsun diye girme yatağa der hep tecrübeliler.Hayırlısı bakalım idrar negatif ya
Çok istemekten de oluyor sanırımAynen vallahi sormayın :) bata 10 gün kala nerdeyse yumurtlama zamanlarına denk geliyor. Abartiyorlar artık hakkaten..
Hayırlısı o yüzden dedim :))Sıkma canını. Olsun diye girme yatağa der hep tecrübeliler.
Akışına bırak.
Ya onlar hadi neyse bi kaç gün önceki belirtiler falan. Ama dedigim gibi 10 gün öncesi de çok saçma oluyor. Bende hamile oldugumda hiç bi belirti olmamişti bile kaç gün geçmesine rağmen.Çok istemekten de oluyor sanırım
Geçen ay regl olmadan önce ben de kendimi çok dinledim.
Lekelenme tarzında başladı reglim, kesin yerleşme kanaması dedim ama akşam normale döndü. Reglden 1 gün önce de baş dönmem falan oldu :) ama hep psikolojik.
Hiç düşünemek lazım.
Ben hamile kaldığım ay pek ihtimal vermiyordum mesela
Aynen öyle.Ya onlar hadi neyse bi kaç gün önceki belirtiler falan. Ama dedigim gibi 10 gün öncesi de çok saçma oluyor. Bende hamile oldugumda hiç bi belirti olmamişti bile kaç gün geçmesine rağmen.
Bende 7.haftada kalp atışını duyamadiğim için kürtaj oldum malesef. Şu anda hala uğraşiyoruz. Bakalım ne zaman kısmet olursa.Aynen öyle.
Baş dönmem vardı belli belirsiz. 6. Hafta düşük yaptım ama o zaman da hiç belirtim yoktu.
İnşallah tekrardan hamile kalırız en kısa zamanda.Bende 7.haftada kalp atışını duyamadiğim için kürtaj oldum malesef. Şu anda hala uğraşiyoruz. Bakalım ne zaman kısmet olursa.
Aminn inşallahhhhİnşallah tekrardan hamile kalırız en kısa zamanda.
İlk düşük mü canım. Neden olmuş acavaNormalde reglim 28 günde bir olur ama o dönem çok bozulmuştu düzenim.
29 31 32 günde bir olmaya başlamıştım. O yüzden kaç gün gecikmem oldu tam kestiremiyorum ama kan tahlili yapıldığında 32. gün falandı sanırım.
Kan tahlilinden iki gün önce iş yerinde lavabodayken az leke geldi.
Toprak renginde, çamurumsu... Ben de gecikme olduğundan dolayı öyle geldi diye düşündüm.
Eve gittim, pedime baktım yine hiçbir şey yoktu, silince çok az kahverengi leke geliyordu...
Şüphelenip erken test aldım, sabahı beklemeden test yaptım çok çok silik 2. çizgiyi gördüm hemen yakındaki eczacıya koştum.
Kadın bu çok silik, gecikme olunca erken testlerde böyle hata olabiliyor falan dedi.
Tabii ben rahat duramadım, kendi eczacıma gittim, kız hamilesin sen tebrik ederim diye bağırmaya başladı :)
Bir türlü emin olamadık eşimle. Gece boyunca uyuyamadım heyecandan.
Sabah normal test yaptım, 2. çizgi daha belirgindi. Bu arada gece yine pedime bir şey gelmemişti.
Sonra dokota gittik, kan tahlili sonucuna göre hamile olduğum kesinleşti.
Hayatımın e güzel günleriydi ama maalesef düşükle sonuçlandı
Galiba yine boş heves yaptımSarı akıntı enfeksiyon olabilir
Evet canım ilkti. Parça alındı ama belli bir şey yok canım. Büyük ihtimalle folik asite geç başladım diyeymiş. Daha doğrusu ilk doktorum vitamin vermişti ilk zamanlar vitamin kullandım ama o vitamini genelde 3. Aydan sonra veriyorlarmış.İlk düşük mü canım. Neden olmuş acava
sayfanin basindan beri merakla yazdiklarini tek tek okudum gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ayda adetime 9 gun var 32 gunde bir adet oluyorum bi kac belirtim var ama bu hamillelikmi adet mi bilmiyorum persembe doktora gidecem yazMissin merakla seni bekliyorm ne yaptin acaba?
cok sevindimm rabbim saglikla kucagina aayi nasip etsin insallaaaah allah razi olsun dua et bizlereCanım Insallah olur seninde..Gittim keseyi gorduk cok sukur ama benim doktorum hem cok iyi hem de asjri pinpirikli boyle hemen guzel seyler soylemez haftaya bi daha bakalim dedi...Simdilik bir sıkıntım yok Insallah güzel devam eder :)))
cok sevindimm rabbim saglikla kucagina aayi nasip etsin insallaaaah allah razi olsun dua et bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?