Bu folik asitten farklı birleşenleri var biraz internetten araştır istersenİyide folik asit bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri karşılıyo hamile kalmaya yardımcı falan değil ki
Canım sen test yaptın mı? Benim de sabaha kadar kasığımda batmalar oldu bugün. Ama daha çok erken tabi benim için, iğne olalı 1 hafta oldu.Bilmiyorum ya bi sızlamalar bi batmalar bıçak saplaması gibi oluyo akıntı da şeffafa döndü arada göğüs uclarım acıyo ama bunlar regl öncesi bende olabilen şeyler yine öyle kesin sende nasıl
Dün negatifti bugün yapmadmCanım sen test yaptın mı? Benim de sabaha kadar kasığımda batmalar oldu bugün. Ama daha çok erken tabi benim için, iğne olalı 1 hafta oldu.
Olabilir cnm içeriğini bilmiyorum bende onu kullanıyodum farklı bişey verdi doktorBu folik asitten farklı birleşenleri var biraz internetten araştır istersen
Hayırlısı olsun canım. İnşallah yüzün güler bu ay.Dün negatifti bugün yapmadm
Keşke adetin geçmeden yapmasaydın canım, moral bozukluğu oluyorDün negatifti bugün yapmadm
Regl oluncada aynısı oluyo pek fark yokKeşke adetin geçmeden yapmasaydın canım, moral bozukluğu oluyor
:dRegl oluncada aynısı oluyo pek fark yok
Senin durum ne benim aynı devam ediyo belirtiler
Son sürat devam ediyor :))Senin durum ne benim aynı devam ediyo belirtiler
25 tane aldım çatır çutur yapıyoomSon sürat devam ediyor :))
Kalkarken sağ kasığıma bişey batıyor sanki. umarım olmayız yaa off :/ Evde 5 test var kıyamıyorum yapmaya
vay anasınıNapıosunuz yaaa
yumurtlama günüme az kaldı adete daha çok var
Birini bana yollaSon sürat devam ediyor :))
Kalkarken sağ kasığıma bişey batıyor sanki. umarım olmayız yaa off :/ Evde 5 test var kıyamıyorum yapmaya
bol buldun tabi25 tane aldım çatır çutur yapıyoom
Farklı bi yöntem öğrenen yok dimivay anasınıdaha çok var mübarek vah malamıne
Ayda iki miBenimde 10 gün kaldı kızlar ama hiç ümidim yok koca bir ayda 2 kez ilişki oldu fitil kullanıyordum
Ayıpsın yollayımBirini bana yolla
Farklı bi yöntem öğrenen yok dimi
Aaah ahhh sağol yaaaAyıpsın yollayım
Valla ben yakı yapıştırdım, belimi sıcak tuttum vs ama tırt bi işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?