- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
İnşaallah olmayız :/Of deme ya geçmiyo zaman bende olcam %99.9![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah olmayız :/Of deme ya geçmiyo zaman bende olcam %99.9![]()
Kan mı verdiiinnKızlar sakiiin ben de olacam gibiydim hep bakin onceki yazilarima hep olacam olacam deyip duruyordum kasik bel agrim lavaboya gidip duruyordum gereksiz yere stresliymisim ama midemin bulantisi ondanmiş her sey guzel olacak kızlaaar guzel haberlerinizi bekliyorum
Kan mı verdiiinn
Amin inşallah cnm inşallah sonucun güzel çıkar canım gözün aydnEvet persembe verdim canım beta 481 geldi daha da verdim.pazartesi umarim guzel artar dsrisi basiniza
Yapma yapma ben geçen ay yaptım ipne etkisi geçti sandım negatif çıkmıştı 3 gün sonra tekrarladım pozitifti ama kanda 2.23 çıktı regl oldum :/ günün bekle benceBat 12 aralık çatlatma iğnesi oldum etkisinin geçmesini bekliyorum test de yapamıyorum o yüzden.. Zaman geçmiyor sanki;(
öyle yapacam zaten başka yapacak bişi yok .. senin geçen ay kimyasal gebelik mi oldu acabaYapma yapma ben geçen ay yaptım ipne etkisi geçti sandım negatif çıkmıştı 3 gün sonra tekrarladım pozitifti ama kanda 2.23 çıktı regl oldum :/ günün bekle bence
Bilmiyorum valla o zamanki kanamam da felaket parçalı ve yoğun gelmiştiöyle yapacam zaten başka yapacak bişi yok .. senin geçen ay kimyasal gebelik mi oldu acaba
inşallah bu ay Allah yüzümüzü güldürür yeni yıla hamiş gireriz ;( ben geçen yıl bu ay ilk denememde hamile kalmıştım tam 30 aralıkta gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum o zamandan beri sadece bi kez kimyasal gebelik oldu süreç yıpratıyor iyiceBilmiyorum valla o zamanki kanamam da felaket parçalı ve yoğun gelmişti
İnşallah olur cnm aynen süreç çok yıpratıyo hemde öyle böyle değilinşallah bu ay Allah yüzümüzü güldürür yeni yıla hamiş gireriz ;( ben geçen yıl bu ay ilk denememde hamile kalmıştım tam 30 aralıkta gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum o zamandan beri sadece bi kez kimyasal gebelik oldu süreç yıpratıyor iyice
Hadi gözün aydın olsun canım :)Evet persembe verdim canım beta 481 geldi daha da verdim.pazartesi umarim guzel artar dsrisi basiniza
Canm cok sevindim rabbim kucagina almayi nasio etsin bat gunundrn oncrki belirtilerin neydi acabba bizede isik olsanKızlar sakiiin ben de olacam gibiydim hep bakin onceki yazilarima hep olacam olacam deyip duruyordum kasik bel agrim lavaboya gidip duruyordum gereksiz yere stresliymisim ama midemin bulantisi ondanmiş her sey guzel olacak kızlaaar guzel haberlerinizi bekliyorum
Canm cok sevindim rabbim kucagina almayi nasio etsin bat gunundrn oncrki belirtilerin neydi acabba bizede isik olsan
Bilmiyorum ki bende merak ettim valla sürekli bakıyorum gelmiş mi bişey yazmış mı ama yok@busraangell nerde, sesi çıkmıyor
Neti mi bitti acaba,,Bilmiyorum ki bende merak ettim valla sürekli bakıyorum gelmiş mi bişey yazmış mı ama yok
Bilmiyorum ya bi sızlamalar bi batmalar bıçak saplaması gibi oluyo akıntı da şeffafa döndü arada göğüs uclarım acıyo ama bunlar regl öncesi bende olabilen şeyler yine öyle kesin sende nasılNeti mi bitti acaba,,
Son durumlar nasıl canım![]()
Bilmiyorum ya bi sızlamalar bi batmalar bıçak saplaması gibi oluyo akıntı da şeffafa döndü arada göğüs uclarım acıyo ama bunlar regl öncesi bende olabilen şeyler yine öyle kesin sende nasıl
Hah aynı ben işteBenim de aynı canım, bildiğin regl olucam,, ıslaklık oluyor, aha oldum diyorum gidip bakıyorum bişey yok. Bekliycez başka çare yok :)