Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen bu ay bi tedavi görmüş müydün klomen flan
Cnm sen bu ay bi tedavi görmüş müydün klomen flan
Ne kadardır olmuyodu pekiYok canım görmedim
Ne kadardır olmuyodu peki
İnşallah sağlıklı gebeliktir ya stres yapma canımCanim ben 4 yillik evliyim 2 aydir cocuk istiyor ve korunmuyoruz gecen ay kimyasal yasadim bu ay da oldu ama gecen ayki.kimyasaldan dolayi korkmuyor degilim umarim saglikli bir gebeliktir :)
İnşallah sağlıklı gebeliktir ya stres yapma canım
Ağzından bal damlıyor :))
Ağzından bal damlıyor :))
Evet persembe verdim canım beta 481 geldi daha da verdim.pazartesi umarim guzel artar dsrisi basiniza
Canim hayirli olsun. Devami gelir insallah. Kendine de dikkat et.
Kimyasaldan sonra hicbisey yapmadin dimi?
Ben su kurleri.yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Incir prolaktin yuksekse daha cok yukselmesine sebep oluyormus, soganda icerleri temizliyorsa, bebegin tutunmasini da engeller sonucta..
Ovulasyon testi aldim..
Bende hissediyorum icimde bisi var ama idrarda gebelik negatif cikiyo adetime 7 gun varSelam ben geldim. Bence hissedenler hamile.. Cunku hissediyorsun.. Benimde bugun sag kasigim agriyor, heralde adet olucam yarin..
ne testi bende ogrenebilirmiyim ?Aynn cnm korku. Nereye kadr hem sen hamilesn cnm olmadn olmazsn bendede arada adrt olck agrisi oluyor bu hamilelik belrtisyms olcak gbi agri hissetmk sikma canini cnm ya senden brsy rica edeblrmym senn kesn belli hamissn şu testi yapsana sennde yumusakmi eger oleyse bizde kesn hamilyz anlamna gelyr cnm kiz yapsana merk ettm
İnofolic combi kullan canım tavsiye ederim ben aylarca hamile kalamadım onu kullandığım ay kaldım düşük oldu ama olsun yine de hamile kaldım... Arkadaşlarıma önerdim onlarda kullandı şu an hamile ... 5.5aylık biri diğeri 4aylık belki işe yararCanim hayirli olsun. Devami gelir insallah. Kendine de dikkat et.
Kimyasaldan sonra hicbisey yapmadin dimi?
Ben su kurleri.yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Incir prolaktin yuksekse daha cok yukselmesine sebep oluyormus, soganda icerleri temizliyorsa, bebegin tutunmasini da engeller sonucta..
Ovulasyon testi aldim..
Bende bilmiyom @busraangell hamile olursa doğruluk payı var derim :) ondan da henüz bi haber yokYa elle olan testte kesinlik varmiki sanmam ben
İyide folik asit bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri karşılıyo hamile kalmaya yardımcı falan değil kiİnofolic combi kullan canım tavsiye ederim ben aylarca hamile kalamadım onu kullandığım ay kaldım düşük oldu ama olsun yine de hamile kaldım... Arkadaşlarıma önerdim onlarda kullandı şu an hamile ... 5.5aylık biri diğeri 4aylık belki işe yarar