• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben 4 yillik evliyim 2 aydir cocuk istiyor ve korunmuyoruz gecen ay kimyasal yasadim bu ay da oldu ama gecen ayki.kimyasaldan dolayi korkmuyor degilim umarim saglikli bir gebeliktir :)
İnşallah sağlıklı gebeliktir ya stres yapma canım

Şuan bendeki tek fark bu sızlama ve sancıların sıklaşması uyusam iyi olacak

Evet persembe verdim canım beta 481 geldi daha da verdim.pazartesi umarim guzel artar dsrisi basiniza

Canim hayirli olsun. Devami gelir insallah. Kendine de dikkat et.
Kimyasaldan sonra hicbisey yapmadin dimi?
Ben su kurleri.yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Incir prolaktin yuksekse daha cok yukselmesine sebep oluyormus, soganda icerleri temizliyorsa, bebegin tutunmasini da engeller sonucta..
Ovulasyon testi aldim..

Ben su kurleri.yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Incir prolaktin yuksekse daha cok yukselmesine sebep oluyormus, soganda icerleri temizliyorsa, bebegin tutunmasini da engeller sonucta..
Ovulasyon testi aldim..

Yok canım bir sey yapmadim
Çok sağol gerginim.ama yine de beta degeri dusenleri okudum.burda moralim bozuldu biraz

Aynn cnm korku. Nereye kadr hem sen hamilesn cnm olmadn olmazsn bendede arada adrt olck agrisi oluyor bu hamilelik belrtisyms olcak gbi agri hissetmk sikma canini cnm ya senden brsy rica edeblrmym senn kesn belli hamissn şu testi yapsana sennde yumusakmi eger oleyse bizde kesn hamilyz anlamna gelyr cnm kiz yapsana merk ettm
ne testi bende ogrenebilirmiyim ?

Ya elle olan testte kesinlik varmiki sanmam ben

Ovulasyon testi aldim..
İnofolic combi kullan canım tavsiye ederim ben aylarca hamile kalamadım onu kullandığım ay kaldım düşük oldu ama olsun yine de hamile kaldım... Arkadaşlarıma önerdim onlarda kullandı şu an hamile ... 5.5aylık biri diğeri 4aylık belki işe yarar

İnofolic combi kullan canım tavsiye ederim ben aylarca hamile kalamadım onu kullandığım ay kaldım düşük oldu ama olsun yine de hamile kaldım... Arkadaşlarıma önerdim onlarda kullandı şu an hamile ... 5.5aylık biri diğeri 4aylık belki işe yarar
İyide folik asit bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri karşılıyo hamile kalmaya yardımcı falan değil ki

Back