• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de düşünmedim değil :) İnşaallah bebektir :dua:
Kzlarrrr aksam eve donerken bole birsey aktgni hissettim tamm dedim oldum adet dedim uzulme busra dedim sonra bir baktm pede kahverngi aknti sok oldum sizce bu nedr smdiye kadr kan gelmesi lazmdicbelim az agryor kasklarmda oluyr:))

Kzlarrrr aksam eve donerken bole birsey aktgni hissettim tamm dedim oldum adet dedim uzulme busra dedim sonra bir baktm pede kahverngi aknti sok oldum sizce bu nedr smdiye kadr kan gelmesi lazmdicbelim az agryor kasklarmda oluyr:))

Kuzum reglin başlıyor olmasın

Kuzum reglin başlıyor olmasın
Cnm sanmyrm smdiye kan gelrdi bir gsriplk var cnku ben ksc kere devam etmesn dyr kontrl ettgmde azar azar pectyr glyrdu snra devami bu sefer hic gelmyr pectye yarnda olmazsm pazartsi kana gderm ben ya

Cnm sanmyrm smdiye kan gelrdi bir gsriplk var cnku ben ksc kere devam etmesn dyr kontrl ettgmde azar azar pectyr glyrdu snra devami bu sefer hic gelmyr pectye yarnda olmazsm pazartsi kana gderm ben ya

tamam canım hakkında hayırlısı olsun :)

Günaydın kız var mı bi gelişme

Kaynanamdayım kızlar pek bakamıyorum :KK19:
:işsiz: Benim batmalar gece boyu devam etti şimdi de ara ara var senin bat ne zamandı bide dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi anlamadım

:işsiz: Benim batmalar gece boyu devam etti şimdi de ara ara var senin bat ne zamandı bide dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi anlamadım
5inde canım, ben de regl oldum sandım alt karnım ağrıdı baktım bişey yok.

Merhaba kızlar benim regl 6 gün geçti ama idrar testi yaptım 3 kez çıkmadı eğer gebelik olsa çıkmaz mıydı surekli kasık ağrım var 1 haftadır ha oldum ha olucam bugün değilse yarın regl gelir modunda wc gidip gidip duruyorum regl ağrılarım gibi alt karın ağrım var kasıklarım da batma ani hareketlerde şiddetli ağrı giriyor belirtiler gebeliği de gösteriyor psikolojik mi acaba ya :(

Merhaba kızlar benim regl 6 gün geçti ama idrar testi yaptım 3 kez çıkmadı eğer gebelik olsa çıkmaz mıydı surekli kasık ağrım var 1 haftadır ha oldum ha olucam bugün değilse yarın regl gelir modunda wc gidip gidip duruyorum regl ağrılarım gibi alt karın ağrım var kasıklarım da batma ani hareketlerde şiddetli ağrı giriyor belirtiler gebeliği de gösteriyor psikolojik mi acaba ya :KK43:
Kan ver cnm belki idrara geçmemiştir

Back