Sol kasıkta Batmalar başladı çok fena hemde
Kızlar geçmiş olsun regl oluyozFotoğraf yuklryemedim yaa benim de sol kasik fena batiyooo
Kzlarrrr aksam eve donerken bole birsey aktgni hissettim tamm dedim oldum adet dedim uzulme busra dedim sonra bir baktm pede kahverngi aknti sok oldum sizce bu nedr smdiye kadr kan gelmesi lazmdicbelim az agryor kasklarmda oluyr:))Ben de düşünmedim değil :) İnşaallah bebektir
Kzlarrrr aksam eve donerken bole birsey aktgni hissettim tamm dedim oldum adet dedim uzulme busra dedim sonra bir baktm pede kahverngi aknti sok oldum sizce bu nedr smdiye kadr kan gelmesi lazmdicbelim az agryor kasklarmda oluyr:))
Cnm sanmyrm smdiye kan gelrdi bir gsriplk var cnku ben ksc kere devam etmesn dyr kontrl ettgmde azar azar pectyr glyrdu snra devami bu sefer hic gelmyr pectye yarnda olmazsm pazartsi kana gderm ben yaKuzum reglin başlıyor olmasın
Cnm sanmyrm smdiye kan gelrdi bir gsriplk var cnku ben ksc kere devam etmesn dyr kontrl ettgmde azar azar pectyr glyrdu snra devami bu sefer hic gelmyr pectye yarnda olmazsm pazartsi kana gderm ben ya
İns cnm bakalm eger ben ckrsam ccdn sevenn bu ay blmyrm hssedyrm yatamam canım hakkında hayırlısı olsun :)
SağolllKızlar geçmiş olsun regl oluyoz
Bende öyle söyledim ama umarım yanılırızKuzum reglin başlıyor olmasın
Günaydın kız var mı bi gelişmeİns cnm bakalm eger ben ckrsam ccdn sevenn bu ay blmyrm hssedyrm ya
Kaynanamdayım kızlar pek bakamıyorumSağolll
Bende öyle söyledim ama umarım yanılırız
Günaydın kız var mı bi gelişme
Kaynanamdayım kızlar pek bakamıyorum
5inde canım, ben de regl oldum sandım alt karnım ağrıdı baktım bişey yok.Benim batmalar gece boyu devam etti şimdi de ara ara var senin bat ne zamandı bide dün yumurtlama akıntısı gibi bişey geldi anlamadım
Benimde 5 i hadi hayırlısı :)5inde canım, ben de regl oldum sandım alt karnım ağrıdı baktım bişey yok.
Kan ver cnm belki idrara geçmemiştirMerhaba kızlar benim regl 6 gün geçti ama idrar testi yaptım 3 kez çıkmadı eğer gebelik olsa çıkmaz mıydı surekli kasık ağrım var 1 haftadır ha oldum ha olucam bugün değilse yarın regl gelir modunda wc gidip gidip duruyorum regl ağrılarım gibi alt karın ağrım var kasıklarım da batma ani hareketlerde şiddetli ağrı giriyor belirtiler gebeliği de gösteriyor psikolojik mi acaba ya
Yok canım çıkmazKzlat bat 5 yada 6 idrar testi cikar mi
Çıkanda var çıkmayanda var ama gününü bekle derimKzlat bat 5 yada 6 idrar testi cikar mi
Olcam hissediyorumBenimde 5 i hadi hayırlısı :)
Of deme ya geçmiyo zaman bende olcam %99.9Olcam hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?