Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ben geldim. Bence hissedenler hamile.. Cunku hissediyorsun.. Benimde bugun sag kasigim agriyor, heralde adet olucam yarin..

İnşaallah vardır canım zamanı geldiyse gelmiştir bebeğin :)
İns cnm bu ay plursa ayni gun bebegmle dogcam en guzel dogm gnu hedym belki rabbim nasip etmstr bana ins sizlere kizlqr:) bence benm ckarsa senn kesn var berbr vobek atarz artk

Selam ben geldim. Bence hissedenler hamile.. Cunku hissediyorsun.. Benimde bugun sag kasigim agriyor, heralde adet olucam yarin..
Nerden blysn kiz dedgmz testi yapsana sende srtse hamile yumasaksa gebsn cnm

Kızlar ben de yarin olmazsam yapacam artik testi kork kork nereye kadar ya boyle surekli beklemek daha zor
Aynn cnm korku. Nereye kadr hem sen hamilesn cnm olmadn olmazsn bendede arada adrt olck agrisi oluyor bu hamilelik belrtisyms olcak gbi agri hissetmk sikma canini cnm ya senden brsy rica edeblrmym senn kesn belli hamissn şu testi yapsana sennde yumusakmi eger oleyse bizde kesn hamilyz anlamna gelyr cnm kiz yapsana merk ettm

Attm fotoyu

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-28-22-02-06.png
    195,1 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_2017-11-28-22-02-06.png
    195,1 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar;
Anladığım kadarıyla sizin konuştuğunuz bu yöntem eskiden kullanılan bir şey. Günümüzde geçerli bir yöntem olsa gebelik böyle tespit ediliyor olmaz mı? Günümüz yöntemlerinde yani kan ya da idrar testlerinde bir sorun mu var siz neden eski yöntemlere yöneldiniz ben hiç anlamadım.

Insallah öyleyimdir..yok yok yapmim ben o testi :))) kızlar siz de test yapsaniza yaa

Teste daha var :))

umut dünyası :)

Teste daha var :))

umut dünyası :)
Bu yöntemle kaçıncı gün öğreniyormuşsun peki :) Bir de kan testi rahime yerleşmeden sonra pozitif vermiyor mu? E bu eski yöntem daha erken cevap verecekse rahime yerleşmeden önce tespit etmeli. O ne kadar mantıklı ben yine bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…