- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Prki cnm bence sen hamssn bende yarn yapcm artk inanmaya basladm hamle oldgmaYok ya ben yarin noraml test yapacam adet olmazsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prki cnm bence sen hamssn bende yarn yapcm artk inanmaya basladm hamle oldgmaYok ya ben yarin noraml test yapacam adet olmazsam
Ayy kiz inanmyrm hamileyz o zaman biz ya sert olsa adetmssn ben yarn test yapcm karar verdn emin olmaya basladm biz hamiyz galiba:)))Denedim canım o balon benim de elime geldi :) inşaallah canım benim ya![]()
Ayy kiz inanmyrm hamileyz o zaman biz ya sert olsa adetmssn ben yarn test yapcm karar verdn emin olmaya basladm biz hamiyz galiba:)))
ay ondan demedim ben de merak edip yaptım da tam tarif ediver![]()
kız ne tarifi bende merak ettim ama bulamadım
kim ne yapmış kimın eline ne gelmiş anlıyamadım![]()
Prki cnm bence sen hamssn bende yarn yapcm artk inanmaya basladm hamle oldgma
elini yıkayıp orta parmağını afedersin vajinaya doğru itiyorsun, eline balon gibi yumuşak bir şey gelirse gebesin :) balon sertse değilsin canım :)
bi defaya mahsus denenmeli :)bunu yapamam herhalde
gerçi bir umudum kalmadı ama
AyyKızlar başka bi yerde okudum düşüpe sebep olabiliyormuş o yöntem bence gününüzü bekleyin
Canm her dkka yaparsn olur biz bir kere yaptk temizlwyp yaptktn snra birsy olmyr zaten elini degdrdgn an belli oluyor fark edysn canmKızlar başka bi yerde okudum düşüpe sebep olabiliyormuş o yöntem bence gününüzü bekleyin
Doğruluk payını bilmiyorum canım sadece başka bir yerde bi kişi tarafından yazılmıştı. Yaptın mı yoksa suratını asıyorsun
Korkma csnm korklck brsy yokki dusukle alakali olmasi icn hep yapmamz lazm biz bir kere yaptk birsy olmz hem olsaydi her dusrrdu oncdn deme
Ay yapcam şimdi haaa merak ettirdinizCanm her dkka yaparsn olur biz bir kere yaptk temizlwyp yaptktn snra birsy olmyr zaten elini degdrdgn an belli oluyor fark edysn canm
Kiz yap ama bir kere yap zaten anlrsn cnm korklck brsy yok cok sik yapablr dusrr xaten olursada :)) hadi beklyrm sendede haberiAy yapcam şimdi haaa merak ettirdiniz![]()
Korkma csnm korklck brsy yokki dusukle alakali olmasi icn hep yapmamz lazm biz bir kere yaptk birsy olmz hem olsaydi her dusrrdu oncdn deme
Evet yaptım ama düşüğe sebep olsaydı o zaman ilişkiye girmek de tehlikeli canımDoğruluk payını bilmiyorum canım sadece başka bir yerde bi kişi tarafından yazılmıştı. Yaptın mı yoksa suratını asıyorsun
Canm benm okudgm yerde balon gbi olan yani yumsk hamileyms sert olursa adetms hatta kac kiside aynisi olms senn balon gbi deglmydiNormali burun ucu sertliğindeymiş :)
Yani burun ucundan yumuşak olması gerekiyor gebelik olması için canım senin öyle mi
Mantıklı yazdıktan sonra onu düşündüm :) bi de benim burnum ameliyatlı burun ucuma kıkırdak koyup sertleştirdiler düzgün dursun diye ben nasıl anlayacağım yaaEvet yaptım ama düşüğe sebep olsaydı o zaman ilişkiye girmek de tehlikeli canım
Kız fitil koyarken bile zorlanıyom nasıl olcak bilmiyomKiz yap ama bir kere yap zaten anlrsn cnm korklck brsy yok cok sik yapablr dusrr xaten olursada :)) hadi beklyrm sendede haberi