Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denedim canım o balon benim de elime geldi :) inşaallah canım benim ya ❤️❤️☘️
Ayy kiz inanmyrm hamileyz o zaman biz ya sert olsa adetmssn ben yarn test yapcm karar verdn emin olmaya basladm biz hamiyz galiba:)))

Ayy kiz inanmyrm hamileyz o zaman biz ya sert olsa adetmssn ben yarn test yapcm karar verdn emin olmaya basladm biz hamiyz galiba:)))

Heyecan yaptım şimdi :) Benim daha 7 gün var o yüzden haber ver mutlaka :) Rabbimden hayırlısını diliyorum canım :)

kız ne tarifi bende merak ettim ama bulamadım
kim ne yapmış kimın eline ne gelmiş anlıyamadım :KK70:

elini yıkayıp orta parmağını afedersin vajinaya doğru itiyorsun, eline balon gibi yumuşak bir şey gelirse gebesin :) balon sertse değilsin canım :)

Kızlar başka bi yerde okudum düşüpe sebep olabiliyormuş o yöntem bence gününüzü bekleyin

Erken gebelikte rahim ağzı-servikal konum

a)Rahim ağzı testi nasıl yapılır?

Gebelik için rahim ağzını test edebilirsiniz.Bunun için vajinaya parmağınızı sokmanız gerekir,bunun için birçok orta parmağını kullanır çünkü en uzun odur.Yalnız bunu yapmadan önce elinizin temiz olduğundan emin olun ve risk almak istemiyorsanız duştan sonra bu egzersizi yapın,böylece enfeksiyon kapma ihtimalini minimuma indirmiş olursunuz.

b)Yumurtlama sırasında rahim ağzı konumu-servikal konum

Yumurtlama boyunca,rahim ağzı vajinada alt bölgeye düşer ve aslında sertliğini hissedebilirsiniz,burun ucuna benzer.Birçok kadın adet döneminden bir hafta önce rahim ağzının düşük konumunu hissettiğini söylerken,diğerleri ise rahim ağzının yumuşak ve hassas olduğunu söyler.Ovülasyondan sonra rahim ağzı düşük konuma iner,sertleşir ve bu düşük serviks veya rahim ağzı olarak bilinir.​

Kızlar başka bi yerde okudum düşüpe sebep olabiliyormuş o yöntem bence gününüzü bekleyin
Canm her dkka yaparsn olur biz bir kere yaptk temizlwyp yaptktn snra birsy olmyr zaten elini degdrdgn an belli oluyor fark edysn canm

Korkma csnm korklck brsy yokki dusukle alakali olmasi icn hep yapmamz lazm biz bir kere yaptk birsy olmz hem olsaydi her dusrrdu oncdn deme

Normali burun ucu sertliğindeymiş :)

Yani burun ucundan yumuşak olması gerekiyor gebelik olması için canım senin öyle mi

Doğruluk payını bilmiyorum canım sadece başka bir yerde bi kişi tarafından yazılmıştı. Yaptın mı yoksa suratını asıyorsun
Evet yaptım ama düşüğe sebep olsaydı o zaman ilişkiye girmek de tehlikeli canım

Normali burun ucu sertliğindeymiş :)

Yani burun ucundan yumuşak olması gerekiyor gebelik olması için canım senin öyle mi
Canm benm okudgm yerde balon gbi olan yani yumsk hamileyms sert olursa adetms hatta kac kiside aynisi olms senn balon gbi deglmydi

Evet yaptım ama düşüğe sebep olsaydı o zaman ilişkiye girmek de tehlikeli canım
Mantıklı yazdıktan sonra onu düşündüm :) bi de benim burnum ameliyatlı burun ucuma kıkırdak koyup sertleştirdiler düzgün dursun diye ben nasıl anlayacağım yaa
Kiz yap ama bir kere yap zaten anlrsn cnm korklck brsy yok cok sik yapablr dusrr xaten olursada :)) hadi beklyrm sendede haberi
Kız fitil koyarken bile zorlanıyom nasıl olcak bilmiyom :D

Back