- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Testten niye korkuyosun canım, ay ben olsam durmazdımKızlar ben de yarin olmazsam yapacam artik testi kork kork nereye kadar ya boyle surekli beklemek daha zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testten niye korkuyosun canım, ay ben olsam durmazdımKızlar ben de yarin olmazsam yapacam artik testi kork kork nereye kadar ya boyle surekli beklemek daha zor
İns cnm bu ay plursa ayni gun bebegmle dogcam en guzel dogm gnu hedym belki rabbim nasip etmstr bana ins sizlere kizlqr:) bence benm ckarsa senn kesn var berbr vobek atarz artkİnşaallah vardır canım zamanı geldiyse gelmiştir bebeğin :)
Nerden blysn kiz dedgmz testi yapsana sende srtse hamile yumasaksa gebsn cnmSelam ben geldim. Bence hissedenler hamile.. Cunku hissediyorsun.. Benimde bugun sag kasigim agriyor, heralde adet olucam yarin..
Aynn cnm korku. Nereye kadr hem sen hamilesn cnm olmadn olmazsn bendede arada adrt olck agrisi oluyor bu hamilelik belrtisyms olcak gbi agri hissetmk sikma canini cnm ya senden brsy rica edeblrmym senn kesn belli hamissn şu testi yapsana sennde yumusakmi eger oleyse bizde kesn hamilyz anlamna gelyr cnm kiz yapsana merk ettmKızlar ben de yarin olmazsam yapacam artik testi kork kork nereye kadar ya boyle surekli beklemek daha zor
İns cnm bu ay plursa ayni gun bebegmle dogcam en guzel dogm gnu hedym belki rabbim nasip etmstr bana ins sizlere kizlqr:) bence benm ckarsa senn kesn var berbr vobek atarz artk![]()
![]()
Haha aslnda adet olck biri denesene anlcz sertse hamile oldgmuzu deniyen yokki arkds :)Süper olur yaa Hacıbayrama gitmek olur ilk işim :))
benim var bi gebe akrabam, yeni hamile ama başımıza iş açmayalımHaha aslnda adet olck biri denesene anlcz sertse hamile oldgmuzu deniyen yokki arkds :)
Kiz sole yapsn ya anlat cnm durmu eger onnda oleyse hamilyz demektr:)benim var bi gebe akrabam, yeni hamile ama başımıza iş açmayalım![]()
yanaşmadı pekKiz sole yapsn ya anlat cnm durmu eger onnda oleyse hamilyz demektr:)
Aynn cnm korku. Nereye kadr hem sen hamilesn cnm olmadn olmazsn bendede arada adrt olck agrisi oluyor bu hamilelik belrtisyms olcak gbi agri hissetmk sikma canini cnm ya senden brsy rica edeblrmym senn kesn belli hamissn şu testi yapsana sennde yumusakmi eger oleyse bizde kesn hamilyz anlamna gelyr cnm kiz yapsana merk ettm
Teste daha var :))Kızlar;
Anladığım kadarıyla sizin konuştuğunuz bu yöntem eskiden kullanılan bir şey. Günümüzde geçerli bir yöntem olsa gebelik böyle tespit ediliyor olmaz mı? Günümüz yöntemlerinde yani kan ya da idrar testlerinde bir sorun mu var siz neden eski yöntemlere yöneldiniz ben hiç anlamadım.
Testten niye korkuyosun canım, ay ben olsam durmazdım
3-5 gün :)
Bu test adetten kaç gün önce yapılır
Kendini her türlü ihtimale hazırlaman gerek, korkularla yaşayamazsınAy ne bilim negatif çıkar diye
Bu yöntemle kaçıncı gün öğreniyormuşsun peki :) Bir de kan testi rahime yerleşmeden sonra pozitif vermiyor mu? E bu eski yöntem daha erken cevap verecekse rahime yerleşmeden önce tespit etmeli. O ne kadar mantıklı ben yine bilemedim :)Teste daha var :))
umut dünyası :)