- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Haha kiz bende ilj defa denedm zor okdu ama yaptm oke okdu eve gdym size bizzat atcm sayfalrda kac kisi yazms balon gbi yumsk dye :)Kız fitil koyarken bile zorlanıyom nasıl olcak bilmiyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha kiz bende ilj defa denedm zor okdu ama yaptm oke okdu eve gdym size bizzat atcm sayfalrda kac kisi yazms balon gbi yumsk dye :)Kız fitil koyarken bile zorlanıyom nasıl olcak bilmiyom![]()
Akşam okudum yolladın bna ya :)Haha kiz bende ilj defa denedm zor okdu ama yaptm oke okdu eve gdym size bizzat atcm sayfalrda kac kisi yazms balon gbi yumsk dye :)
Okudun deme cogu yerde bolon seklnde ogrendklrini yazmsAkşam okudum yolladın bna ya :)
Canm benm okudgm yerde balon gbi olan yani yumsk hamileyms sert olursa adetms hatta kac kiside aynisi olms senn balon gbi deglmydi
Kız tamam işte okudum msjda attın ya dediğin gibi işte a aaa :)Okudun deme cogu yerde bolon seklnde ogrendklrini yazms
kız benim burnum da estetikMantıklı yazdıktan sonra onu düşündüm :) bi de benim burnum ameliyatlı burun ucuma kıkırdak koyup sertleştirdiler düzgün dursun diye ben nasıl anlayacağım yaa
Aynn kiz bole patlck bolon gbi yumusakti haniwmyz biz smdi blymsn cnm cikokata cekmemesindn anlamalydm suan deli gbi cekmesi gerkrken istemyrm yani aklma gekmyr yemyrm:0Balon gibi canım ama yumuşaklığından bahsettim ben :) Burun ucundan daha yumuşaksa gebesin yani
Sen nsptn onu sole:0Kız tamam işte okudum msjda attın ya dediğin gibi işte a aaa :)
Evde yok malese hem o da estetikli f o aklıma gelmedi değil hahahhakız benim burnum da estetikucu sert. o yüzden eşimin burnunun ucuna dokundum
Eşimde test ettim
![]()
Msj attım cnmSen nsptn onu sole:0
Hadi inşaallah canım benimAynn kiz bole patlck bolon gbi yumusakti haniwmyz biz smdi blymsn cnm cikokata cekmemesindn anlamalydm suan deli gbi cekmesi gerkrken istemyrm yani aklma gekmyr yemyrm:0
Bilmiyom valla bişeyler yaptık ama ne kadar doğru bilemiyorumbana da atın kim napmış![]()
Kiz benim.anlamdgm ucumuz hamismi:)Hadi inşaallah canım benim
Okudum bugün canım, o balon bende de var işte :)Kiz benim.anlamdgm ucumuz hamismi:)
Al canm liki oku anlrsn smdi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/
Ben yarn oglen arasi anca alablrm isteym oglen arasnda alim dyrm bat cuma sizce ckar mi? Kiz ben smdi tekrrdan okuyrm hatta kadn bizm gbi bolon test yapti hamisOkudum bugün canım, o balon bende de var işte :)
İnşaallah öyleyizdir![]()
ben netten 10'lu test almıştım 11 tl ye :) duruyor öyle hazırdaBen yarn oglen arasi anca alablrm isteym oglen arasnda alim dyrm bat cuma sizce ckar mi? Kiz ben smdi tekrrdan okuyrm hatta kadn bizm gbi bolon test yapti hamis![]()
Ayy iciniz var mi dyo ya yne ckmazsa korkyrm bir yldr hic poztf grmedm cnmben netten 10'lu test almıştım 11 tl ye :) duruyor öyle hazırda
Muhtemelen çıkar canım :)
Ayy iciniz var mi dyo ya yne ckmazsa korkyrm bir yldr hic poztf grmedm cnm![]()