Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız fitil koyarken bile zorlanıyom nasıl olcak bilmiyom
Haha kiz bende ilj defa denedm zor okdu ama yaptm oke okdu eve gdym size bizzat atcm sayfalrda kac kisi yazms balon gbi yumsk dye :)

Canm benm okudgm yerde balon gbi olan yani yumsk hamileyms sert olursa adetms hatta kac kiside aynisi olms senn balon gbi deglmydi

Balon gibi canım ama yumuşaklığından bahsettim ben :) Burun ucundan daha yumuşaksa gebesin yani

Mantıklı yazdıktan sonra onu düşündüm :) bi de benim burnum ameliyatlı burun ucuma kıkırdak koyup sertleştirdiler düzgün dursun diye ben nasıl anlayacağım yaa
kız benim burnum da estetik ucu sert. o yüzden eşimin burnunun ucuna dokundum Eşimde test ettim

Balon gibi canım ama yumuşaklığından bahsettim ben :) Burun ucundan daha yumuşaksa gebesin yani
Aynn kiz bole patlck bolon gbi yumusakti haniwmyz biz smdi blymsn cnm cikokata cekmemesindn anlamalydm suan deli gbi cekmesi gerkrken istemyrm yani aklma gekmyr yemyrm:0

Okudum bugün canım, o balon bende de var işte :)

İnşaallah öyleyizdir
Ben yarn oglen arasi anca alablrm isteym oglen arasnda alim dyrm bat cuma sizce ckar mi? Kiz ben smdi tekrrdan okuyrm hatta kadn bizm gbi bolon test yapti hamis

Ben yarn oglen arasi anca alablrm isteym oglen arasnda alim dyrm bat cuma sizce ckar mi? Kiz ben smdi tekrrdan okuyrm hatta kadn bizm gbi bolon test yapti hamis
ben netten 10'lu test almıştım 11 tl ye :) duruyor öyle hazırda

Muhtemelen çıkar canım :)

Kızlar ben de yarin olmazsam yapacam artik testi kork kork nereye kadar ya boyle surekli beklemek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…