• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 1 gün kala kan testi yaptırdım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Eşimin ısrarı üzerine kan testi yaptırdım akşam negatif değil mi
IMG-20180324-WA0000-1.jpg

Eki Görüntüle 2128432 valla canım batım 25 Şubat sanırım 10-11 inde yumurtladim akintim çok artmıştı ilişki günlerim de kalpli günler
Adet olursan bi daha yumurtlamadan 1 gün önce başka her gün yap. 1 gün öncesi o gün ve bi gün sonrası peşpeşe. Bak mesela bu takvime göre bi önceki gün değerlendirilmiş güzel ama belki spermlerin ömrü az ve yumurtlamaya yetişemeden öldüler. Ertesi ilişkide zaten tutmaz yumurta çoktan ölmüş olur. En güzeli yumurtlama günüyle bi gün öncesi ve sonrası. Bi de adet düzenliyse bu tutar. Düzenli değilse yani 1 gün bile aksıyorsa ovülasyon testi yapmanı öneririm

Eki Görüntüle 2128432 valla canım batım 25 Şubat sanırım 10-11 inde yumurtladim akintim çok artmıştı ilişki günlerim de kalpli günler
Ay canimm bende bu proqramandan kullaniyorum)))))bununla hamish kalmishdim ben ama shimdi dushuk sonrasi reglerim duzensizleshdiyinden proqraminda kafasi karishti:-)

Ovulasyon testi hiç beceremedim canım hiç titturamadimm reglim hep düzenlidir 1 gün önce bir gün sonra en fazla şaşar bakalım önümüzdeki aya artık
Adet olursan bi daha yumurtlamadan 1 gün önce başka her gün yap. 1 gün öncesi o gün ve bi gün sonrası peşpeşe. Bak mesela bu takvime göre bi önceki gün değerlendirilmiş güzel ama belki spermlerin ömrü az ve yumurtlamaya yetişemeden öldüler. Ertesi ilişkide zaten tutmaz yumurta çoktan ölmüş olur. En güzeli yumurtlama günüyle bi gün öncesi ve sonrası. Bi de adet düzenliyse bu tutar. Düzenli değilse yani 1 gün bile aksıyorsa ovülasyon testi yapmanı öneririm

Evet canım eşim zorla hastaneye götürdü yok değilim diyorum anlamadı götürdü senin bir hafta önceden başlardı karın ağrıların kesin hamilesin dedi çıkmadı boşuna para harcadin dedim:)
İnşallah canım umut la bekliyorum ilişki sıklığı beni çok bubaltti çalış eve gel yemek ye hemen kalkmadan bekle banyo yap sürekli çok yordu beni
:KK43:
Ayyy kuzum yaptirmishsin test:KK51:uzulme hayirlisi Allahim ne zamana yazmishsa o zaman hayirlisiyla mucizemizi gonderecekdir:KK200:

Evet canım eşim zorla hastaneye götürdü yok değilim diyorum anlamadı götürdü senin bir hafta önceden başlardı karın ağrıların kesin hamilesin dedi çıkmadı boşuna para harcadin dedim:)
İnşallah canım umut la bekliyorum ilişki sıklığı beni çok bubaltti çalış eve gel yemek ye hemen kalkmadan bekle banyo yap sürekli çok yordu beni
:KK43:
Eehhh kuzum hepimiz oyleyiz zaten hepimiz biktik hamile kalalim bir rahatliyalim artik kafamiz boshalsin

Aynı şekilde kan verdim negatif, hiç gecikmez 2 gündür Yok :)) ya mevsim geçişi ya da fena üşütmüşüm, soğuk algınlığı ilaçlarından diye düşünüyorum.

Hala olmadım bekliycem belirtti de yok yarin ped takicam birden iş yerinde gelir diye korkuyorum Şubat ayı kısa onla alakalı olabilir diye düşündüm ama önceki yıllara baktim takvimde hiç gecikme olmamış
Aynı şekilde kan verdim negatif, hiç gecikmez 2 gündür Yok :)) ya mevsim geçişi ya da fena üşütmüşüm, soğuk algınlığı ilaçlarından diye düşünüyorum.

Back