• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin topuk kanında sma çıktı

Özel bir klinikte siz veya eşiniz baktırın hemen, iki buçuk ay bu şüpheyle yaşamamış olursunuz. Hem anne hem babanın taşıyıcı olması gerekiyor bebeğin sma olması için. Ben sorun çıkmayacağını düşünüyorum, biriniz test yaptırın, negatif gelirse boşuna bebiş tedavi almamış olur. Allah'ım bütün bebeklerimizi korusun 🙏
Gittik
İnşallah temiz çıkar. İnşallah hasta değildir. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün bütüi
İnşallah temiz çıkar. İnşallah hasta değildir. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün bütün çocuklar 🤲🤲🤲

İnşallah temiz çıkar bide geçen gün bi videoya rastladım sağlık bakanlığı aile hekimliğine baskı uyguluyor hasta olmayan çoçuklara bile hasta deniliyormş
İşte bir millet böyle çöker. Güvenimizi o kadar yitirmişiz ki hayati konularda bile şüphe içindeyiz. Siz de başka hastaneye gidip tekrar yaptırın bence.

İşte bir millet böyle çöker. Güvenimizi o kadar yitirmişiz ki hayati konularda bile şüphe içindeyiz. Siz de başka hastaneye gidip tekrar yaptırın bence.
Evet çünkü ilacı verirken içeri bile almıyolar bizi bizde şüphe de kaldık acaba mı diye düşünüyor insan. Artık kafayı yemek üzereyim resmen Gittim ama söyledikleri tek şey orda yapılmış zaten tedaviye devam edin sonuç çıkana kadar

Babanın verdiği tahlil sonucu e nabizda olması gerekiyor. Biz de evlenirken sağlık ocağından sma testi için kan verdik yani eşim verdi e nabızda gözüyor. SMA taşıyıcılığı saptanmadı yiyor bence e nabızdan tekrar kontrol edin. İnşallah sonuçlar temiz gelir

Back