Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım canım bi 4 5gun gecsin oyle tekrarlicam. Baya bi zaman gectikten sonra yaninda bi hayalet cizgi gorundu ama oda gecersiz zaten biliyoruminşallah vardır cnm tekrar test yaptın mı?
çok sabırlısınız maşallah sabırlı insanlara hayranımYapmadım canım bi 4 5gun gecsin oyle tekrarlicam. Baya bi zaman gectikten sonra yaninda bi hayalet cizgi gorundu ama oda gecersiz zaten biliyorum
Aslinda hicte sabirli degilim :) hakkimi kullandim bu ay erken testte :) birde her ay kesin 3 4gun gecikir ama 5 gun gecikmezçok sabırlısınız maşallah sabırlı insanlara hayranım![]()
benim 5 günüm var yarın sabah test yapmayı düsünüyorumAslinda hicte sabirli degilim :) hakkimi kullandim bu ay erken testte :) birde her ay kesin 3 4gun gecikir ama 5 gun gecikmezoyuzden bekliyorum. Sizin kac gun var ne durumdasinz
Bence 1 2gun kala yapsan daha net cikar yumurtlamanin ustunden 12 14 gun kesin gecmis olmasi ggerekiyormus ben ona gore hesaplayip yapmistimbenim 5 günüm var yarın sabah test yapmayı düsünüyorum
Test yaptiniz mi :)benim 5 günüm var yarın sabah test yapmayı düsünüyorum
Dün akşam erken gebelik testi yaptım böyle çıktıTest yaptiniz mi :)
inş hamılesınızdır pek anlamadım testten ama kan testı verın. Benim 14gün geçti hala olmadım hamıle de değilimDün akşam erken gebelik testi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 2548114
hafif bir gölge çıktı bat günümü bekliyorum idrar testini net görmeden kan vermeminş hamılesınızdır pek anlamadım testten ama kan testı verın. Benim 14gün geçti hala olmadım hamıle de değilim
Canim bende gordum silik cizgiyi ama adetine daha vardi sanirim ozaman tekrar yapip emin olursun insallah seninledir bebisinDün akşam erken gebelik testi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 2548114
inşallah canım.. sen yaptın mı test?Canim bende gordum silik cizgiyi ama adetine daha vardi sanirim ozaman tekrar yapip emin olursun insallah seninledir bebisin
Hayirinşallah canım.. sen yaptın mı test?
Daha cok belli bu testte adetin gecikmismiydi ?Bugünki testime bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2548237
Adetime 3 gün var cnmDaha cok belli bu testte adetin gecikmismiydi ?
Adetime 3 gün var cnm
Adetime 3 gün var cnm
İnsallah canımBariz belli bi sekilde belli oluyo insallah kan verdigindede cikar ve degerin yukselir canin :)
Belirtin varmı acaba benim bat yarın bir haftadr kasıklarımda batma dizlerimde sızı ve çene etrafmda son 2gündür sivilce var çoğu kişi de de böyle olmuş sizinde varsa merak ettmBugünki testime bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2548237