- Konu Sahibi anne-oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşl gözüm aydın olur...allahım hepimize nasip etsin inşl..daha inanamıyorum..yarın sabahda idrar yapıcam hemde kan vericem cuma sonucu alıncada ilk size yazacağım..çünkü insan başkasının gün oranlarını çok merak ediyor... hayırlı haberALIRIZ İNŞL HEP BİRLİKTE..
Sonuç bu
Allahım istegen dilegen herkesin bu duyguyu tez zamanda yaşamasını nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımaminnnnnnnnnn aminn inşallah canım.ben bekleye bekleye bi hal oldum. Allahım nasip etsin inşallah bizlere de. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
oldu sonunda
Cnm çizginin pembe olması lazım bu çizgi yeri gibi duruyor. Bence idrarını tut iyice sonra tekraret erken gebelık yap yada eczane yakınsa.oldu sonunda
Testi en son ne zaman yaptin canimcanlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?
Ay canim.ne de guzel cikmis ikiz mi acaba :) bu kadar belirgin gormemistim hic valla kan testinde de guzel sonuclarin cikar insallah canimSonuç bu
İnşallah hamilesindir, erken gebelik yap cıkmazsa adet olmadıgından dolayı sıvılce basmıs olabılır.canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?
Gözunaydın Rabbım saglıkla kavustursun. Darısı basımıza.Kızlar bat yarın şimdi test yaptım hemen çift çizgi çıktı
Masallah baya koyu çıkmış ne guzel erken yumlamıssın. Peki belirtilerin nelerdi?Sonuç bu
Hepinize çok tşk ederim arkadaşlar ilk kızımda bile bu kadar köyü çıkmamıştı ben de hayretler içindeyim. 6-7 gün incir havuç kürü yaptım sonra hazırlamak zor geldi diye bıraktım ama incir yedim hep yumurtlama döneminde tavsiye ederim.
Belirtiler adete 10 gün falan önce göğüslerim balon gibi şişti ve neredeyse 1 haftadır adet sancısı çekiyorum kasık ağrım çok oldu hatta dün bile adet oldum diye tuvalete gittim kaç defa ama adetten farkı arada ağrı kesiliyor karında şişlik var bir de
bende eğer gebelik varsa inş, çift çizgiyi görmeden kana gitmek istemiyorum kızlar. Adetten bir gün önce hamile kalan arkadaşları duyunca ümitlendim. geç döllenme filan derken idrarda cıkmamıs olabilir diye ümitlendiriyorum kendimicanım gününün geçmesini bekle derim. çift çizgiyi görünce de kana gidersin
dün gece yaptımRn son
Testi en son ne zaman yaptin canim
inşallah canım .. haklısın o yüzden de olabilirİnşallah hamilesindir, erken gebelik yap cıkmazsa adet olmadıgından dolayı sıvılce basmıs olabılır.
maşallahSonuç bu
inşl canım inşl..çok sevindim adına valla ne güzel ya bize de dua et. bizde görelim artık çift çizgiyi
Kızım mı nasıl hissettin ☺akıntı az vardı hatta yumurtlama döneminde hiç olmadı son günlerde var akıntı ama su gibiKızın geliyor gözünaydın cnm akıntı da var mı