Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat bugün şimdilik bişi olmadı göğüslerde hassasiyet var birde ara ara kasıklarımda ağrı sanki adet olucam gibi hissettim akşam ama hala gelmedi akşam test alıp yapıcam bakalım hayırlısı

Hadi inşallah akşam inşallah hüzel haberini bekliyoruz :)

benimde 25 zor bekliyorum..yapında resmini atın arkadaşlar...sanki piyango vuracak ya öyle heyecanlıyız...allah heğpimizin gönlüne göre versin..
Benim bat 24 kasım dün gece şeytana uydum test yaptım normalde 22 sini bekliycektim ama dayanamadım sonuç kalbim kadar tertemiz negatif sonuç aldım

canım neyaptın başka test yaptınmı merak ettim

Ohhh maşallahhhhhhhhhh canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallahhhhhh sayenizde yüzümüz gülüyor yoksa bizde tık yok
Canım hata veriyo ya resmi küçülttüm yine olmadı ama çok silik beklrdicede belirgin oldu kan esti yaptırdım sonuç 96
hayırlı olsun arkadaşım..darısı başımıza inşl.. bat ne zamandı kaç gün önce testi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…