Belirtin var mı peki canım? İnşallah tutunmuştur bu ay bebişin inşallahBenimde ilk ovulasyon denemem 2 3 Mart'ta yumurtlama oldu, 3gun var adet günüme Rabbim hayırlı Haberler versin hepimize Miraç Kandilimiz HürmetineHepimiz sevincimizi paylaşalım buradan inşallah
Ay çok heyecanlı ama bastırmaya çalışıyorum kendimi, üzülmemek içinBenimde 15 mart inşAllah adet olmayızzz
Bende ama işte ne kadar becerebilirsemAy çok heyecanlı ama bastırmaya çalışıyorum kendimi, üzülmemek için
Neler denemedim ki,
Soğan kürü birkaç defa
Yumurta takibi doktor kontrolünde defalarca
Klomen 5-6 kez, rahim filmi, macunlar kürler, vitaminler, süt buharı, daha bir sürü bissuru şey...
Artık olmayacağına eminim.
Ben umutsuz vakayim, benim gücüm tükendi artık
Hadi ya baya baya totem yapmışsın senBen de çok merak ettim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum
Selaam kızlar. Bende bat 13 günlerimi güzel değerlendirdim aslında, battan neredeyse 10 gün önce belirtilerim yogundu gögüsler şiş, kahverengi, sık tuvalet, uyku vs. test yaptım 6 gün kala negatifti. Bugün 4 gün kalmıs oluyor bi kaç gündür kasık ağrım var bel, bas agrım, gögüslerimdeki hassaslık hıc gecmedi. az önce agrıyla pembe bi leke geldi. acaba yerlesme mı, regl mi oluyorum?İyi akşamlar kızlar benimde bat 13 mart ama 20marta kadar belliolmaz. 4yıldır korunmuyorum ama 2 3 aydır çocuk için özellikle uğraşıyorum. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Benimle aynı canım ben şu an hastanedeyim doktor ultrosonla baktı rahim duvarın kalınlaşmamış ama daha erken dedi bakaılm bekliyorumMerhaba kızlar benim de 15 Mart. Daha önce bir düşüm var 6 haftalık. Geçen ay denedik olmadı. Bu aydan da çok umudum yok sadece bir kez deneyebildik ama yine de Allah'tan umut kesilmez deyip bekliyorum.
Ya evet daha erken, beklemek bizler için o kadar zor kiBenimle aynı canım ben şu an hastanedeyim doktor ultrosonla baktı rahim duvarın kalınlaşmamış ama daha erken dedi bakaılm bekliyorum
Benden kan testi istedi bakalım onda belli olır sanırımYa evet daha erken, beklemek bizler için o kadar zor ki
Sonucu bende merak ettim kan testinde çıkar yüksek ihtimal varsa ama sonuc pozitifse burada kutlarız ama değilse de sonraki aylara dikkat etmek lazımBenden kan testi istedi bakalım onda belli olır sanırım
Öyle canım sonuç zamanı bile geçmek bilmiyorSonucu bende merak ettim kan testinde çıkar yüksek ihtimal varsa ama sonuc pozitifse burada kutlarız ama değilse de sonraki aylara dikkat etmek lazım
1 yıla kadar normal diyor doktor ama tabi içinizin rahat etmesi için hormonlara filan baktırın benceBenim 17 Mart 6 aydır deniyoruz hiç doktorada gitmedim bakalım artık hayırlısı bu arada 8 aylık evliyim
1 yıla kadar normal diyor doktor ama tabi içinizin rahat etmesi için hormonlara filan baktırın bence
Bende öyle canım her adet dönemi bakmıcam diyorum ama olmuyor amin kimseyi evlatsız bıralmasın RabbimRabbim kimsenin kuşağını boş bırakmazsın.. ya benimki kesinlikle stres ben çok stres yapıyorum çok düşünüyor çok araştırıyorum
Çok sevindim canım saglıkla kucagına al inşAllahhhBenimde batım 15 di djn kan verdim ve sonuc pozitif hamileyimm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?