- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
Bende soğan kürü yaptım iki farklı zamanlarda, c-life macun kullandım, hayıt suyu içtim, aslanpençesi içtim, eşim için keçiboynuzu kürü yanında kendisinide yedi vitamin kullandı ben 4 kez klomen+ovitrelle kullandım ama işe yaramadı çatlatma iğnesinden sonra kontrole gittiğimde doktor çatlamadığını söyledi ben de bu ay incir kürü yapmaya başladım adet olduğumda sonra buna havuç suyu ekledim çatlasın diye ovülasyonla takip ettim pik olunca bıraktım kullanmayı ve ilk defa pikten bir gün sonra pembe akıntım oldu bu da çatladığı zaman oluyomuş herhalde o açıdan biraz umutlandım bu ay için Sende bi belirti var mı şuan
incir kürü prolaktini yükseltiyor biliyorsun dimi canım, prolaktinin yüksekse eğer yapmasaydın, değilse bi problem olmaz. Hadi inşallah o pembe akıntı iyiye işarettir
Bende belirti çok yok yumurtlama döneminde çok başım dönmüştü tansiyonum düşüktü ona bağlıyorum. fakat uzun zamandır içimde martta hamile kalacağıma dair bir his var. Umarım o histe yanılmıyorumdur Olmazsa eğer bu ay, tekrardan farklı bir doktora gidip kontrol olacağım yeniden