Aaa hadi inşallahhh birlikte güzel haber alırız umarım.. ben pazartesi kaset test yaptım bomboştu bakalım beklemedeyiz cumartesi tekrar yaparım diye düşünüyorummbatımız aynı birlikte bklyelim . ben henüz hiç test ypmadım
umarım canım. hiç bir tahminim yok belirtilerde hep aynı. adetle tüm belirtiler birlikte ilerlıyor. oyuzden stresli bkleyiş var hakkımızda hayırlısıAaa hadi inşallahhh birlikte güzel haber alırız umarım.. ben pazartesi kaset test yaptım bomboştu bakalım beklemedeyiz cumartesi tekrar yaparım diye düşünüyorumm
Aminnn inşallahhumarım canım. hiç bir tahminim yok belirtilerde hep aynı. adetle tüm belirtiler birlikte ilerlıyor. oyuzden stresli bkleyiş var hakkımızda hayırlısı
Amin canımcım rabbim tüm bekleyenlere versin inşallahYaaaa şimdi gördüüüm sonucu çok sevindiiiim senin için şimdi anladım umut neden dediğini anlamamıştımTebrik ederiiiiim sağlıkla kucağına al inşallahhhh darısı bizlere
Bekle bakalım yavrum haber verirsin bize dehenüz bişey yok bugun olmadıgım için artık 1 gün gecikmiş sayıyorum kendimi bakalım bklyelım
baya baya hamilesinnn, hayırlı olsunnnn :) :)Kızlar selam adetim 1 gün gecikti ilk foto yaptıktan hemen sonra çektim diğeri 10 dk sonra doğru mu sizce ?
Teşekkür ederim inşallah :)baya baya hamilesinnn, hayırlı olsunnnn :) :)
Yaaaaa hayırlı olsunnnnKızlar selam adetim 1 gün gecikti ilk foto yaptıktan hemen sonra çektim diğeri 10 dk sonra doğru mu sizce ?
İnşallah pozitife döner yaa belki geç döllenme falandır hiç belirtin yokmuben azonce yaptım negatifi gördüm
bişey hısetmıyorum suanda sdce gögüs agrım var bşka bişi yokİnşallah pozitife döner yaa belki geç döllenme falandır hiç belirtin yokmu
Nasip olur insallah en yakın zaman dabişey hısetmıyorum suanda sdce gögüs agrım var bşka bişi yok
hayırlı olsun var görünüyorKızlar selam adetim 1 gün gecikti ilk foto yaptıktan hemen sonra çektim diğeri 10 dk sonra doğru mu sizce ?
sende ne var ne yokNasip olur insallah en yakın zaman da
Benim normalde düzenli hep geçen ay 15-16 gün gecikme olmuştu adet söktürücü kullanmıştım sadece. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz martta boş gebelikten kürtaj olmuştum çok korkuyorumYaaaaa hayırlı olsunnnndarısı başımıza inşallah benimde 2 gün gecikti ama 2 gün öncesinden yapmıştım negatifti şuan cesaretim yok bikaç gün daha bekliyim diyorum sizin düzenlimiydi adetler
İnşallah olmazzz güzel düşün güzel olsunBenim normalde düzenli hep geçen ay 15-16 gün gecikme olmuştu adet söktürücü kullanmıştım sadece. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz martta boş gebelikten kürtaj olmuştum çok korkuyorum
Ben yapmadım daha test ya elimdede yok bide ovulasyonla takip etmiştim yumurtlamam 12 gün önce olmuştu o yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra zaten regli olunuyo ya onu bekliyorum açıkcasısende ne var ne yok
hımm sen öyle takip ettin ben onuda biilmiyorum . neyse beklyelim bakalım umarım ikimiz içinde güzel sonuclar olur . hala bi umutBen yapmadım daha test ya elimdede yok bide ovulasyonla takip etmiştim yumurtlamam 12 gün önce olmuştu o yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra zaten regli olunuyo ya onu bekliyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?