Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa hadi inşallahhh birlikte güzel haber alırız umarım.. ben pazartesi kaset test yaptım bomboştu bakalım beklemedeyiz cumartesi tekrar yaparım diye düşünüyorumm
umarım canım. hiç bir tahminim yok belirtilerde hep aynı. adetle tüm belirtiler birlikte ilerlıyor. oyuzden stresli bkleyiş var hakkımızda hayırlısı

Kızlar selam adetim 1 gün gecikti ilk foto yaptıktan hemen sonra çektim diğeri 10 dk sonra doğru mu sizce ?
Yaaaaa hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallah benimde 2 gün gecikti ama 2 gün öncesinden yapmıştım negatifti şuan cesaretim yok bikaç gün daha bekliyim diyorum sizin düzenlimiydi adetler

Yaaaaa hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallah benimde 2 gün gecikti ama 2 gün öncesinden yapmıştım negatifti şuan cesaretim yok bikaç gün daha bekliyim diyorum sizin düzenlimiydi adetler
Benim normalde düzenli hep geçen ay 15-16 gün gecikme olmuştu adet söktürücü kullanmıştım sadece. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz martta boş gebelikten kürtaj olmuştum çok korkuyorum

Benim normalde düzenli hep geçen ay 15-16 gün gecikme olmuştu adet söktürücü kullanmıştım sadece. İnşallah bu sefer sıkıntı olmaz martta boş gebelikten kürtaj olmuştum çok korkuyorum
İnşallah olmazzz güzel düşün güzel olsun

Ben yapmadım daha test ya elimdede yok bide ovulasyonla takip etmiştim yumurtlamam 12 gün önce olmuştu o yüzden yumurtlamadan 14 gün sonra zaten regli olunuyo ya onu bekliyorum açıkcası
hımm sen öyle takip ettin ben onuda biilmiyorum . neyse beklyelim bakalım umarım ikimiz içinde güzel sonuclar olur . hala bi umut

Kızlar kan vermiştim sabah değerim 15 çıktı çok düşük değil mi adetim 1 gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…