Bende yaptım erken test aldım malesef negatifhımm sen öyle takip ettin ben onuda biilmiyorum . neyse beklyelim bakalım umarım ikimiz içinde güzel sonuclar olur . hala bi umut
Belki geç döllenme olmuştur canım sıkma canını, kötü düşünme önemli olan 2 gün sonra değerin iki kat artması. 2 gün sonra tekrardan kan ver umarım sağlıcakla ilerler hamileliğinKızlar kan vermiştim sabah değerim 15 çıktı çok düşük değil mi adetim 1 gün gecikti
Yapma yaBende yaptım erken test aldım malesef negatif
Hayırlı olsun canımKızlar selam adetim 1 gün gecikti ilk foto yaptıktan hemen sonra çektim diğeri 10 dk sonra doğru mu sizce ?
Kaç gün var canım bataBende yaptım erken test aldım malesef negatif
Dün olmam gerekiyordu aslında ama çok düzenli bir adetimde yok kuzumKaç gün var canım bata
ikimizde adet gelmediği sürece bi umut .bnde hala gelen giden yok gerçi bugun bıraz yumurtlgmda batma oldu. sanrm oyuzden adet olacagm dıye dusunyrmDün olmam gerekiyordu aslında ama çok düzenli bir adetimde yok kuzum
Bende öyle aynı şekilde bide akıntım oluyo beyaz hafiften beklicez vallahiikimizde adet gelmediği sürece bi umut .bnde hala gelen giden yok gerçi bugun bıraz yumurtlgmda batma oldu. sanrm oyuzden adet olacagm dıye dusunyrm
bnmde öyleBende öyle aynı şekilde bide akıntım oluyo beyaz hafiften beklicez vallahi
Şimdi nedir durum kuzum gelen giden varmıDün olmam gerekiyordu aslında ama çok düzenli bir adetimde yok kuzum
Hayııır yok valla göğüslerimde hassasiyet var ama bugün yapmıcam bakalım belki yarın test yaparımm kuzummm pek ümidim yok ama bakalımmmŞimdi nedir durum kuzum gelen giden varmı
Olumsuzu çağırma bebeğim. Pozitif ver enerjiyiHayııır yok valla göğüslerimde hassasiyet var ama bugün yapmıcam bakalım belki yarın test yaparımm kuzummm pek ümidim yok ama bakalımmm
Merhaba degeriniz arttımı acabaKızlar kan vermiştim sabah değerim 15 çıktı çok düşük değil mi adetim 1 gün gecikti
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm. Maalesef 2 gün sonra adet oldum kimyasalmış.Merhaba degeriniz arttımı acaba
Normalde ikinci çizgi pembe olur ama bunu bilemedim. Eğer ilk 5-10 dk çıktıysa İnşallah vardır. Emin olmak için tekrarlayın testi.Eki Görüntüle 2955513 kızlar var mı sizce
Aslında pembe biz gördük ama fotoğrafta çıkmadı ,gece kan vereceğim inşallah vardır teşekkür ederimNormalde ikinci çizgi pembe olur ama bunu bilemedim. Eğer ilk 5-10 dk çıktıysa İnşallah vardır. Emin olmak için tekrarlayın testi.
İnşallah vardır, sağlıkla afiyetle gelsin kuzucukAslında pembe biz gördük ama fotoğrafta çıkmadı ,gece kan vereceğim inşallah vardır teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimİnşallah vardır, sağlıkla afiyetle gelsin kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?