Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik olmasi icin daha koyu olmasi gerekiyor canmKızlarrr adet tarihim bugün 2 gün önce gebelik test yapmıstım negatif .bugün Ovulasyon testi yaptım biraz koyu renk çıktı sizce varmıdır bişiler gebelik şuan almak istemiyorum bikaç gün daha geçsin diye 12 gün önce yumurtlamayı görmüştüm normalde
Sırtıma ve kasıklarıma yaptırdım Rahim içi yaptırmadım. Rahim içine genelde sülük koyuyorlar ama ben korktum.Teşekkür ederim canm cvp için bende çok inanıyorum yaptırsam eminim sanki iyi gelecek ama imkan yok şu an için bakalım ileriye dgoru inşallah birde kesik atiyormu rahim içi minyaptirdiniz
hayırlı olsunKan değerim 177 ile ben geldiiiimmmm
Teşekkür ederim canım benimhayırlı olsun
belirtin varmıydı bugun kac. gün testi ne zaman yaptınTeşekkür ederim canım benim
Vardı canım. Kaşıklarım karnım belim çok ağrıdı üst bacaklarım falan. 3 gün geçti daha benim günüm. Artık içim içimi yiyodu. Yaptırdım iş çıkışıbelirtin varmıydı bugun kac. gün testi ne zaman yaptın
baya ağrın olmuş . ben hiç ağrı hisetmıyorum tek hisettgim gogslerım şiş ve hassas .bugun geçti olmadım bakalım kısmetVardı canım. Kaşıklarım karnım belim çok ağrıdı üst bacaklarım falan. 3 gün geçti daha benim günüm. Artık içim içimi yiyodu. Yaptırdım iş çıkışı
Göğüslerim yandı benim ya. Uçları yanıyo mu senindebaya ağrın olmuş . ben hiç ağrı hisetmıyorum tek hisettgim gogslerım şiş ve hassas .bugun geçti olmadım bakalım kısmet
her an değil ara ara , gögus agrısını bütün olarak değerlendirdim ucu ayrı bas ayrı düşünmemiştim hiçGöğüslerim yandı benim ya. Uçları yanıyo mu seninde
Uçları yanmıştı benim ya kurur da çatlar ya elin aynı öyle bir sızlamadı. Onlarida kontrol et bence.her an değil ara ara , gögus agrısını bütün olarak değerlendirdim ucu ayrı bas ayrı düşünmemiştim hiç
Ya ben umut versem mi vermesem mi bilemedim kuzum ama benim de öyleydi daha cumartesi sabah yaptım negatifti.Merhaba kızlar bende beklemedeyim bat 6 ekim yani bugün 2 gün önce kaset test yaptım negatifti .. akıntı bacak ağrıları var adet olcakmısım gibi baska birşey yok bikaç gün daha geçsin tekrarlıcam testi ama sanmıyorum göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok
Hayırlısı olsuuuun inşallah hepimiz için en hayırlı zaman da Allah isteyen herkese nasip etsin Senin ne zaman bat tarihin acabaYa ben umut versem mi vermesem mi bilemedim kuzum ama benim de öyleydi daha cumartesi sabah yaptım negatifti.
Yaaaa şimdi gördüüüm sonucu çok sevindiiiim senin için şimdi anladım umut neden dediğini anlamamıştım Tebrik ederiiiiim sağlıkla kucağına al inşallahhhh darısı bizlereKan değerim 177 ile ben geldiiiimmmm
henüz bişey yok bugun olmadıgım için artık 1 gün gecikmiş sayıyorum kendimi bakalım bklyelımUçları yanmıştı benim ya kurur da çatlar ya elin aynı öyle bir sızlamadı. Onlarida kontrol et bence.
batımız aynı birlikte bklyelim . ben henüz hiç test ypmadımMerhaba kızlar bende beklemedeyim bat 6 ekim yani bugün 2 gün önce kaset test yaptım negatifti .. akıntı bacak ağrıları var adet olcakmısım gibi baska birşey yok bikaç gün daha geçsin tekrarlıcam testi ama sanmıyorum göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok