• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende beklemedeyim bat 6 ekim yani bugün 2 gün önce kaset test yaptım negatifti .. akıntı bacak ağrıları var adet olcakmısım gibi baska birşey yok bikaç gün daha geçsin tekrarlıcam testi ama sanmıyorum göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok :(

Kızlar daha önce de bahsetmiştim süşük yaptığım için adet düzenim oturmadı ama en geç 30 günde olmuştu o da geçen ay. Bu ay da 30 günde olacak diye bekledim fakat 4 gün geçti bugün 34. Gün 2 haftaya yakın akıntım epey yoğun devaö ediyor. Test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olduysa eğer ne zaman pozitif çıkar? Kafam allak bullak 😔

Kızlarrr adet tarihim bugün 2 gün önce gebelik test yapmıstım negatif .bugün Ovulasyon testi yaptım biraz koyu renk çıktı sizce varmıdır bişiler gebelik şuan almak istemiyorum bikaç gün daha geçsin diye 12 gün önce yumurtlamayı görmüştüm normalde

Eklentiler

• 36AA8FCB-5C44-4A36-85DB-923B4446CD6B.jpeg
    36AA8FCB-5C44-4A36-85DB-923B4446CD6B.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlarrr adet tarihim bugün 2 gün önce gebelik test yapmıstım negatif .bugün Ovulasyon testi yaptım biraz koyu renk çıktı sizce varmıdır bişiler gebelik şuan almak istemiyorum bikaç gün daha geçsin diye 12 gün önce yumurtlamayı görmüştüm normalde
Gebelik olmasi icin daha koyu olmasi gerekiyor canm

Teşekkür ederim canm cvp için bende çok inanıyorum yaptırsam eminim sanki iyi gelecek ama imkan yok şu an için bakalım ileriye dgoru inşallah birde kesik atiyormu rahim içi minyaptirdiniz
Sırtıma ve kasıklarıma yaptırdım Rahim içi yaptırmadım. Rahim içine genelde sülük koyuyorlar ama ben korktum.

Vardı canım. Kaşıklarım karnım belim çok ağrıdı üst bacaklarım falan. 3 gün geçti daha benim günüm. Artık içim içimi yiyodu. Yaptırdım iş çıkışı😊
baya ağrın olmuş . ben hiç ağrı hisetmıyorum tek hisettgim gogslerım şiş ve hassas .bugun geçti olmadım bakalım kısmet

Merhaba kızlar bende beklemedeyim bat 6 ekim yani bugün 2 gün önce kaset test yaptım negatifti .. akıntı bacak ağrıları var adet olcakmısım gibi baska birşey yok bikaç gün daha geçsin tekrarlıcam testi ama sanmıyorum göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok :KK43:
Ya ben umut versem mi vermesem mi bilemedim kuzum ama benim de öyleydi daha cumartesi sabah yaptım negatifti.

Merhaba kızlar bende beklemedeyim bat 6 ekim yani bugün 2 gün önce kaset test yaptım negatifti .. akıntı bacak ağrıları var adet olcakmısım gibi baska birşey yok bikaç gün daha geçsin tekrarlıcam testi ama sanmıyorum göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok :KK43:
batımız aynı birlikte bklyelim . ben henüz hiç test ypmadım

Back