Mümkün. Ben sadece öğle saatlerinde yapıyorum. Gerçi aynı renkte veya tnin daha koyu olması durumu çokta farketmiyor sanırım. İkisi de pozitif sayılıyor.Bende hep bunu duyduğumdan dün gece yaptığım aynı renk sayılırdı pik olabilir mi diye düşündüm ama bugün bariz çok daha koyu çıktı. Sabah akşam yapmadıysan kaçmış olabilir mi acaba?
Kesinlikle haklısın hiçbir farkı yok bence de testle alakalı bişeyMümkün. Ben sadece öğle saatlerinde yapıyorum. Gerçi aynı renkte veya tnin daha koyu olması durumu çokta farketmiyor sanırım. İkisi de pozitif sayılıyor.
Evet canım benim de 1 Ekim görünüyor ama geçen ay 1 gün gecikmeli geldi. Hiç 28 günü geçmiyordu ama geçen ay 29 gün oldu. Bu ay da 1 Ekim diyorum ama 2 Ekim de olabilir. Bi de dün kovid aşımı oldum. Biontech ilk doz onun etkisi nasıl olacak göreceğiz. Liste oluştururken beni de ekler misin?? Yaş 34 ve 11 ay olacak bu ay da olmazsa gebelik oluşmadı.Herkese merhaba, Bat tarihi Ekim başında olanlar gelin birlikte bekleyelimHepimize şans ve uğur getirsin inşallah
Benim 1 Ekim gözüküyor
Ben geldiiimmHadi kızlar, başka yok mu bize katılmak isteyen? Bat'ı Ekim başı olannn
Olmuş gibi hep aynı saatte mi yapıyorsunuz? 8 saat sonra su alımına dikkat ederek tekrar deneyin benceEki Görüntüle 2916352 Kizlar sizce catlama olmus mu ?
B6nlar yumurtlama için mi bide su içince ne oluyo içmeyince ne oluyo bizim daha ilk denememiz bilmiyorum böyle şeyleriEki Görüntüle 2916352 Kizlar sizce catlama olmus mu ?
Genelde ayni saatlerde yapmaya calisiyorum . Tesekkur ederim yorum icinOlmuş gibi hep aynı saatte mi yapıyorsunuz? 8 saat sonra su alımına dikkat ederek tekrar deneyin bence
Evet canim yumurtlama takibi icin. Su alimi testlerde dogru sonuc icin onemli canimB6nlar yumurtlama için mi bide su içince ne oluyo içmeyince ne oluyo bizim daha ilk denememiz bilmiyorum böyle şeyleri
Evet canim yumurtlama takibi icin. Su alimi testlerde dogru sonuc icin onemli canim
Olsuuun Ekim sonuçta sizde katılabilirsinizYaaa benimki 8 ekim 3 günle kaçırdım… :)
İnnşallahhhBenim de 7 ekim bat. İnşallah Ekim uğurlu gelir hepimize
Eğer marka Laboquıck ise, evet henüz değil. Yarın olabilir, öğlen ve akşam yaparsanız daha iyi olabilir. :)Kızlar ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum bu pik değildir dimi yarın falan mı olur sizce pik
Evet laboquick çok teşekkür ederimEğer marka Laboquıck ise, evet henüz değil. Yarın olabilir, öğlen ve akşam yaparsanız daha iyi olabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?