Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geriye sebepsiz infertilite kalabilir o daha kötü inanın bilmediğiniz bir sebebin peşinden gitmek çok yorucu olur hep bu zamana kadar sıfır hiç oluşmadı belki de olmaz hiç bilemiyorum zamanı gelir inşallah...

Allah İsra Suresi 11. Ayette şunu diyor "İnsan, hayrı istediği kadar (bazen) şerri de ister. İnsan çok acelecidir."
Yani sonunu bilmeden, düşünmeden ister.. O yüzden dua ederken hayırlısı deriz hep. Zira evet çocuğumuz olsun istiyoruz, her şey yolunda gitsin, hiç sıkıntı olmasın, çocuğumuzun hayatı da acayip iyi olsun vs.. Diye istiyoruzda istiyoruz lakin hangi birisinin garantisi var? Veya nereden Bileceğiz hangisi hayırlı. O yüzden biz sebeplere sarılırız ama sonuç, takdir Allahu tealanın dilemesindedir.

Hsg de çektirdikten sonra tamamen rahatlarsınız doktorunuz da bişey olmadığını söylemiş zaten belkide tamamen strestendir. Bebeklerimiz olduktan sonra boşuna üzülmüşüz deriz :))
o bir doğsun her gün bir budunu ısıracağım zaten :)

19 eylül yumurtlama 2 ekim bat kendimi test yapmamak için zor tutuyorum çıkmazsa çok üzülücem sağ kasığım da batma var karnım çatlıcak sanki davul gibi hissediyorum arada da bel ağrısı oluyo beyaz akıntım da var yarın yapsam mı acaba

Merhaba. Benim 17’si yumurtlamaydı. 2 ekim bat gözüküyor. Bu ay diğer aylardan farklı olarak bel ağrısı yaşıyorum. Sol kasıkta ara ara giren sancı var. Göğüslerim hep başlardı ağırmaya ama daha hiç bir his yok şu ana kadar. Bir de herkes regl sancısı gbi sancı olur diyordu. Benim sancım hep regl günü olur normalde. Ama şimdi 2 gündür rahimde karıncalanma hissini ara ara yaşıyorum. Kuyruk sokumumda da zonklama oluyor. Ne yazıkki 4-5 gündür yine kronik vajinal enfeksiyon yaşadım.Sarı akıntım buna bağlı olabilir.Hayırdır inşallah bana neler oluyor yani inanamam olursa da ama acaba mı diye ilk kez bu ay düşünmeye başladım

Kızlar ben galiba adet olcam yumurtlamadan beri olan bel agrım kasık batmam fln vardı göğüs agrılarım vardı özellikle bel agrım hamilemiyim dedirtmişti ama bugün adet sancım şişkinliğim başladı her ay yaşadıgım gibi bi agrı sadece normalde adetten önceki gün ya da adet günü başlar bu defa 4 gün önce başladı normalde günlerim şaşmaz ama galiba erken adet olcam strestendir büyük ihtimalle

Aynı şeyleri bende yaşıyorum ve benim bat 2 Ekim aynı gündeyiz inşallah belirtiler hamilelikle ilgilidir

2 Eylül Sat
2 Ekim Bat
Şuan yaşadığım belirtiler karında şişlik bel ağrısı gaz problemi kasıklarımda ağrı
İnşallah beklenen adet gelmez ve güzel haberler alırız

2.10.2021
Yaş 32 7 yıl deneme beni de ekleyin lütfen ve dua edin bebeğimiz olsun

Yaş 28 ekim 29 da 2. Yılı evlılıgımızın
2 ekim Bat tarihim canım ekler misin bir kimyasalım var 3ay önce mart ayında da tüp amelıyatı oldum.. klomen denedım bu ay catlama iğnesine gerek kalmadan catladı beklıyorum sonucu

Kizlar benimde bat 5 Ekim ama bugün ve dün kasıkta ağrı rahimde ağrı girmesi gibi değişik biseyler oluyor vede akıntım çok fazla üç dört gündür bide adetim çok uzun sürmüştü 12 gün felan sizce yumurtlamami çatlamami oluyor şuan anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…