- 12 Ağustos 2021
- 92
- 64
- 3
- 29
İnsallah hamilesinizdir de gerek kalmaz negatifse de beraber yola devam ederiz artık illaki olur stres yapmamamız gerek :)amin inşallah önümüzdeki ay hsg de çektireceğim artık ovülasyon profesörü olarak takip ederiz burada hepimizinki ile beraber :)
o kadar umutsuzluğa kapılıyor ki insan inanın şu esra eroldaki kadınlar gibi eşimi gördüğüm an hamile kalmayı isterdim :) bilmiyorum çevremdeki herkes 2-3 ayda kaldı ben kalamıyorum bazen acaba böyle olmuyor mu diye internetten bile araştırıyorum vallahi aklım gidecek :)Doktorumuzun onay verme sebebi kemoterapinin üzerinden 6 ay geçmiş olması. Ben hamile kaldığımda eşim rahatsız değildi. Dolayısıyla süreç şuanda çok farklı bir duruma evrildi.
Stres hepimizde var, ama vücutta bunu gösteren hormonun yüksek olması inanın zannettiğiniz gibi değil. Bir şekilde o ruhsal dediğimiz stres biyolojik bir soruna dönüşebiliyor. O yüzden sağlıklı kalmaya çalışmalıyız. Sizde olmayacak mı diye düşünmeyin. Elbette olacaktır ama zamanını Allah bilir. Sabr inşallah.
Ve sağolun geçmiş olsun dileğiniz için
vallahi hiç öyle ağırdan falan almasın ya sabrım tükendi bi doğsun ısıracağım o butlarını :) zaten yarın yapacağım biraz daha yaklaşmış oluyorum varsa var yoksa yok kader yapacak bir şey yok .....Ama kana aynı gün gecmeyebilir canım sonuçta vücudun içinde neler oluyor bilmiyoruz ki belki benim hemen dollendi senin ki gün sonunda dollendi rahime de daha geç yerleşti ve kana daha geç karıştı hiç belli olmaz
evet bir sonraki aya devam edeceğiz o kesin :) önümüzdeki aylarda sizi de hamile olarak gönderirim ben :)İnsallah hamilesinizdir de gerek kalmaz negatifse de beraber yola devam ederiz artık illaki olur stres yapmamamız gerek :)
Bence birazda sorun bu, ya bilgimiz fazla ya da araştırma delisiyiz. Bi oluruna bıraksak, bi akışa bıraksak olacak. Yanılgımız şu, bilirsek yaparız ve olur. Evet olur ama muhtemelen strese bağlı olarak daha geç olur.o kadar umutsuzluğa kapılıyor ki insan inanın şu esra eroldaki kadınlar gibi eşimi gördüğüm an hamile kalmayı isterdim :) bilmiyorum çevremdeki herkes 2-3 ayda kaldı ben kalamıyorum bazen acaba böyle olmuyor mu diye internetten bile araştırıyorum vallahi aklım gidecek :)
işte sorun aynen bu ama olmuyor işte kafamı 2 gün rahat ettirsem ertesi gün bataklığa batmış gibi araştırma yaparken buluyorum vallahi artık olsa da google da kurtulsa bende kurtulsam stres yapmamayı deniyorum ben de olmuyorBence birazda sorun bu, ya bilgimiz fazla ya da araştırma delisiyiz. Bi oluruna bıraksak, bi akışa bıraksak olacak. Yanılgımız şu, bilirsek yaparız ve olur. Evet olur ama muhtemelen strese bağlı olarak daha geç olur.
Hiç belli olmaz belki de biz seni bu aydan uğurlarız :) bi sorunu olmadığı halde yıllar sonra olanda var tek sefer de olanda biz çok kurcalıyoruz akışına bıraksak olucak belki de bazıları olursa olur ne yapayım moduna geçtiği anda hamile kalıyo bi sorunumuz yoksa bile kafada bitiyo meşgale bulmamız lazım kendimizeevet bir sonraki aya devam edeceğiz o kesin :) önümüzdeki aylarda sizi de hamile olarak gönderirim ben :)
Sulu boya resim yapın. Çok rahatlatıcı oluyor.işte sorun aynen bu ama olmuyor işte kafamı 2 gün rahat ettirsem ertesi gün bataklığa batmış gibi araştırma yaparken buluyorum vallahi artık olsa da google da kurtulsa bende kurtulsam stres yapmamayı deniyorum ben de olmuyor
o kadar meşgalem var ki ama yok o kafamdan atamıyorum ben onu kafamdan attığım ay da olmadı taktığım ay da olmadı son çare hsg onu da çektireyim de en azından o zaman belki beklemesini öğrenirim :/Hiç belli olmaz belki de biz seni bu aydan uğurlarız :) bi sorunu olmadığı halde yıllar sonra olanda var tek sefer de olanda biz çok kurcalıyoruz akışına bıraksak olucak belki de bazıları olursa olur ne yapayım moduna geçtiği anda hamile kalıyo bi sorunumuz yoksa bile kafada bitiyo meşgale bulmamız lazım kendimize
ben önce ödevlerimi yapayım :) çalışıyorum muhasebeciyim aynı zamanda radyoloji teknikerliği okuyorum :)Sulu boya resim yapın. Çok rahatlatıcı oluyor.
Kolay gelsin :)ben önce ödevlerimi yapayım :) çalışıyorum muhasebeciyim aynı zamanda radyoloji teknikerliği okuyorum :)
Bende senin gibiyim aslında kafaya baya takıyorum oturayımda şu belirtiyi araştırayım şuna bakayım fln o moddayım ama saldım şu iki gündür. Doğal yollarla olmasa bile herşeyin çaresi var . Hsg de çektir en azından için rahat eder kafandaki şüpheleri varsa atmış olursun belkio kadar meşgalem var ki ama yok o kafamdan atamıyorum ben onu kafamdan attığım ay da olmadı taktığım ay da olmadı son çare hsg onu da çektireyim de en azından o zaman belki beklemesini öğrenirim :/
bir kaç gündür kafam boştu hele dün gram aklıma getirmedim ama yine yok yine yok vallahi tuvalette de yerleşme kanamam var mı yok bilmem ne var mı sıtkım sıyrıldı ben galiba normal yolla anne olamayacağım bunu kabullenmem lazım.....Bende senin gibiyim aslında kafaya baya takıyorum oturayımda şu belirtiyi araştırayım şuna bakayım fln o moddayım ama saldım şu iki gündür. Doğal yollarla olmasa bile herşeyin çaresi var . Hsg de çektir en azından için rahat eder kafandaki şüpheleri varsa atmış olursun belki
Sizin belirli bir probleminiz var mı? Hormonlar vs.bir kaç gündür kafam boştu hele dün gram aklıma getirmedim ama yine yok yine yok vallahi tuvalette de yerleşme kanamam var mı yok bilmem ne var mı sıtkım sıyrıldı ben galiba normal yolla anne olamayacağım bunu kabullenmem lazım.....
Bi gün iki gün değilde komple bi rahatlamak lazım tüp bebek tedavisine başlayacağı zaman kendiliğinden hamile kalanlar da var neler var ya yeter ki Allah nasip etsin biz de er geç yaşarız o duyguyubir kaç gündür kafam boştu hele dün gram aklıma getirmedim ama yine yok yine yok vallahi tuvalette de yerleşme kanamam var mı yok bilmem ne var mı sıtkım sıyrıldı ben galiba normal yolla anne olamayacağım bunu kabullenmem lazım.....
doktora göre yok ama hsg çektireceğim bu ay ondan sonra belli olur herhalde sadece prolaktin sınırdı eşim de ben de her testi yaptırdık doktora göre olmaması için sebep yok ama olmuyor belki de bebeğime giden yollar kapalı artık onu da yapayım da çıksın aklımdan....Sizin belirli bir probleminiz var mı? Hormonlar vs.
bu ay çok geçirdim içimden şöyle bir mucize olsa Rabbim dedim ama o ay bu ay değil onu anladım artık yarın sabah yapayım da kafam rahatlasın en azından...Bi gün iki gün değilde komple bi rahatlamak lazım tüp bebek tedavisine başlayacağı zaman kendiliğinden hamile kalanlar da var neler var ya yeter ki Allah nasip etsin biz de er geç yaşarız o duyguyu
Tıbbi tüm seçenekleri eleyin tabi, çok mühim. Ama ümitsiz olmanız için geçerli hiç bir sebebiniz yok. Siz de forumda okuyorsunuz ne örnekler var. Onuda geçiyorum çok şükür sağlıklısınız, yaşınız genç. Lütfen kendinize kötülük etmeyin. Ümitvar olun. Allah dilediği zamanda verecektir müjdesini.doktora göre yok ama hsg çektireceğim bu ay ondan sonra belli olur herhalde sadece prolaktin sınırdı eşim de ben de her testi yaptırdık doktora göre olmaması için sebep yok ama olmuyor belki de bebeğime giden yollar kapalı artık onu da yapayım da çıksın aklımdan....
Ne kadardır deniyosunuzbu ay çok geçirdim içimden şöyle bir mucize olsa Rabbim dedim ama o ay bu ay değil onu anladım artık yarın sabah yapayım da kafam rahatlasın en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?