- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
Kız olsun iyi düşün yine de emin ol tek kaldığın da daha fazla stres yapıyorsun ve daha fazla düşünüyorsun , kaynanayla uğraş dur Ben tekim evde deli gibiyim hamile kaldığım ay annemde iki hafta kalmıştım birdaha mi gitsem napsam ya insallah bu ay hamile kalırız da stresimiz biter , o kadar net hatırlıyorum ki o testte çift çizgiyi gördüğümdeki halimi. Hamile kalabiliyorum kaldım iste diye sevinmiştim sanki tamam hamile kaldım alın bunu benden sadece denedim der gibiydim ne zaman kaybetme korkum başladı, o zaman da annelik duygusu ağır bastı.
Yani şimdi tekrar hamile kalsak Emin’im bütün bu yorgunluğumuz stresimiz son bulucak boşuna yıprandık diycez , hayırlısı artık biraz daha bekleyelim bakalım
Çok samimisin tatlısın ya :))) iyi insanlar çok şükür bi şikayetim yok da rahat olma konusunda sıkıntılarım var o da o kadar önemli beni yıpratacak şeyler değil :) vallahi ben de ilk onu düşünmüştüm ve çok mutlu olmuştum anne olabiliyorum diye :) sonra elimden gitti 5 aydır olamadım ama hayırlısı böyleymiş en azından olabildiğini gördüm o hissi tattım. Allah tekrar tattırsın acısını yokluğunu bi daha yaşatmasın inşallah inşalalh bu stresten sıkıntıdan anca o zaman kurtuluruz. :) sen bi anneni ziyaret et belki uğurlu gelir :))