Bende 3 ay önce kürtaj oldum ve hiç korunmadım , yakıyı denedim sıcak duştan sonra belime yapıştırdım çok yakmadı beni açıkcası dayandım rahatsız etmedi. Üstelik o ay sıcak su torbasını yanımdan hiç ayırmadım , sürekli belime, ayağıma, ve bi havluya sarıp yumurtalıkların olduğu yere koydum. Her ilişkiden önce ve sonra mutlaka yumurtalıkların olduğu yere koyuyordum zaten bi de bunu iki günde bir gün içinde yapıyordum , sıcak su buharına dahi oturdum. Sonuç bebis yok
nasip kısmet, nasipten öteye gidilmiyo.
Hamile kaldığım ay sadece sıcak su buharına oturmuştum ama onunla bi alakası yokmuş Allah nasip ettiyse oluyor biz de farklı seyleri sebep gösterip bundan oldu diyoruz ama aslında değil.
Ki hamile kalana kadar gün aşırı iliski oluyordu , yine de tutmamıştı. Hamile kaldığım ay sık olmadı ne zaman istersek şeklinde ilerledi hatta adete son iki hafta kala falan hiç denilicek kadar az iliski olmustu. Şimdi 3 aydir da gün aşırı iliski ve ek olarak hayıt suyu vs kullandım ama olmadı , herkes stres etken diyor doğru olabilir ama artık ona da inanmamaya başladım. Çok stres yapıp hamile kalan arkadasım da var , yanı sonuçta nasip işi Allah bu stres yaptı buna yok demiyordur :) Her nasip vaktine esir , zamanı var herşeyin ama gel de bunu bize anlat
Sadece yazması kolay böyle