canım ya bence sıkma canını bu kadr normal gezmelik bir tatil olsa yalnız gidi tabi daha iyi olur ama zaten ure ye gidiyosunuz sizin büyükleriniz hem onlar senin ailenle gidilse yine tepki verir miydin onu düşün mesela
hakkımızda hayırşısı diyoruz ya hep canım buymuş demekki bu ayaralık ta iyi bir çalışma ve takip şart o zman
sağlık olsun canım benim sana da aralıkta sıkı bir çalışma programı gerek ozaman
enişteye kızıcam ama yaa gerçi dünden belliydi onun testi almıcaa sen de almadın eve giderken hıh budur işte merak merak meraköğlen alıp yapsan olmamı ?
herşeyin hayırlısın olsunn canım kendini öyle şartlandırma
seninde mi canım ya
napalım önümüzde ki maçlara bakıcaz artıkk
evet canım hayırlısı olsun herşeyinn
günaydın cnm hoşgeldin iyilik noolsun bekliyoruz işte kimi geliyo kimi gidiyorbu arada senin bat ne zamn cnm kayıtlı değilsin ??
amin canım , böyle şey için darılınır mı ya , kutsal yerlere gitmek nasip olacak kısmetse , kv lerinde gitmesine vesile oluyorsun ne güzel rabbim sevabını bol versin inşallah , bende gitmek çok istiyorum sorması ayıp kişi başı ne kadar masrafınız olacak .......
canlarım suankı hesaplamalarıma göre 3 ocak ta BAT ım(BATasıca) :) benide ekleyin listeye. bu arada kızlar hepinize incir öneriyorum cok faydalıymıs.ben yenı basladım ama sanırım yumurta catladıktan snraya denk geldı
canlarım suankı hesaplamalarıma göre 3 ocak ta BAT ım(BATasıca) :) benide ekleyin listeye. bu arada kızlar hepinize incir öneriyorum cok faydalıymıs.ben yenı basladım ama sanırım yumurta catladıktan snraya denk geldı
ssssllllllllm millet. gece zor yattım kızlar ya heryerim bacaklarım ,göğüslerim,belim çok çok ağrıdı ve sabah bi baktım kahve leke daha 4 gün var ama böle olcakmış ne yapalım adetimden önce böle lekem hep oluyor zatan tek fark çok yüzüm yanıyordu iki gündür normalde çok üşürüm adet öncesi .iştttteeeeeee böle mutsuzum kısaca
Selam kızlar.. Adet gören arkadaşlarım lütfen üzülmeyin, Allah hayırlısını versin. bende bugün kan testi yaptırdım 82 çıktı.. henüz 3 haftalık felan benimki (çok erken adet gördüğümden çabuk öğrendim ben) ama normailmi bilemedim.. 5 haftalık felan olsun öyle gidicem doktora kese görünmez daha öncesinde..
Selam kızlar.. Adet gören arkadaşlarım lütfen üzülmeyin, Allah hayırlısını versin. bende bugün kan testi yaptırdım 82 çıktı.. henüz 3 haftalık felan benimki (çok erken adet gördüğümden çabuk öğrendim ben) ama normailmi bilemedim.. 5 haftalık felan olsun öyle gidicem doktora kese görünmez daha öncesinde..
Merhaba kızlarr,, meraktan, sinirden, heyecandan orta yerimde çatlıcammmm...
Bat 26, daha ses yok. Çarşamba test yaptım negatif
bu güncuma test yapıyım mı diyorum, onuda istemiyorum
Ne yapsam ki ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?