Güzel dileklerinize çok teşekkürler.. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.. Allah isteyen herkese versin.. Pul deneyini kesinlikle yapın arkadaşlar, benim resmen içinde iri iri bir sürü pul yüzüyordu ve akabinde testim pozitif çıktı..
hayırlı olsun bebişin sen bu ara biras dikkat et çok riskli bi süreç
Güzel dileklerinize çok teşekkürler.. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.. Allah isteyen herkese versin.. Pul deneyini kesinlikle yapın arkadaşlar, benim resmen içinde iri iri bir sürü pul yüzüyordu ve akabinde testim pozitif çıktı..
doğru söylüyosun canım ama benim bir kızım var ve onunla dikkat etmem zor biraz.. yiyecek ekmeği varsa tutunur anneciğine diye düşünüyorum, Allah yardımcımız olsun zor ve çok güzel birşey hamilelik:)))
Dogru soylemissin canim ya BATasica BATinciri yiyiyomusun suyunu mu iciyorsun ben bikere suyunu iceyim dedim icemedim bu incirin kendini yesek olmaz mi acaba
3 aralık dimi canım daha ocağa çok var ya ondan dedim
Selam kızlar.. Adet gören arkadaşlarım lütfen üzülmeyin, Allah hayırlısını versin. bende bugün kan testi yaptırdım 82 çıktı.. henüz 3 haftalık felan benimki (çok erken adet gördüğümden çabuk öğrendim ben) ama normailmi bilemedim.. 5 haftalık felan olsun öyle gidicem doktora kese görünmez daha öncesinde..
3 aralık dimi canım daha ocağa çok var ya ondan dedim
devamı geldi mi peki kahve lekenin cnm? gelmediyse dur bakalım belki yerleşme kanamasıdır hemen düşmesin moraller hadi bakalımmm
Ooooffffff offfffffff!hissssttttt kizzzzz pullari gordunmuuuu:))))
sıkıldım yahu canlı bi topik olabilmek lazım lazm
Bence antidepresif eltisinde bugun:))))
evet 3-4 aralıktı amaaaa
bütün anerjimi isteğim böle olunca kayboluyo.bu lekeler adetten önce oluyor ama çok erken geliyor iki aydır zaten kasım ayı kimyasal gebelik oldu bu ayda böle erken geldi yine oofffffffffffffffffff. lili tebrik ederim canım seni inşallah herşey güzel ilerler.
Ayyy ayni anda yazdik galiba azi cogu farkedermi bi armenaya soralim armena canimm az vok farkedermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?