- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noliiiiiiiiiiiiiiiiii ya muhabbetten uzak kaldıım
testler böbrek ağrıları baya bi muhabbet dönmüş ama şimdi kimsecikler yok
ama seeeeeeeeeeeeey benimde böbreklerım agrıoooooo
benimde karnımda kasıklarımda ağrılar oluyo :)) bide wc problemi :))
Kızlar bişey sormak istiyorum bu ovulasyon testiyle nasıl anlıyoruz gebeliği.Benim Bat 1 aralık biraz önce yaptım 2. Çizgi çok koyu değildi ama silikte değildi ama normali de bu mudur. Gebe olunca çok mu koyu olur ki . Bu ay da iyi çalışmıştık ama sanki yine tutmadı gibi bi his var içimde
Cevap verirseniz sevinirim
kızçeler bat 28di ama hala gelmedi :S
sabaha kadar baya bi hamiş haberi alıcaz heralde.. adeti gelmeyenler belirtileri olanlar test alacak olanlar .... oo maşallah hadi forumca hamile kalıp peşpeşe de doğuralım :
ben de aynen canım yetişmeye çalışıyorummmnoliiiiiiiiiiiiiiiiii ya muhabbetten uzak kaldıım
oley o zaman oleyyyyyama seeeeeeeeeeeeey benimde böbreklerım agrıoooooo
benimde karnımda kasıklarımda ağrılar oluyo :)) bide wc problemi :))
topikteki herkes hamıleyse tarihe gecer bu topik
arkadaşlar ovulasyon testi yapayım bakalım ne çıkacak dedim, 2 çizgide kopkoyuydu, ardından evde gebelik testi vardı yapayım çıkmazsa sonra tekrar alır yaparım dedim... veee pozitif çıktı:)) yarın gidip kan testi yaptırıcam, inşallah test hatalı falan değildir...
bende geldim.benide ekleyin ama şimdi benim ovulasyonum ayın 24 ündeydi yani ovulasyon testinde en koyu çıktığı gün acep nezaman olur ki adet tarihim inşallah olmazdaherhalde ayın doukuzu gibimi acep:18::18:
arkadaşlar ovulasyon testi yapayım bakalım ne çıkacak dedim, 2 çizgide kopkoyuydu, ardından evde gebelik testi vardı yapayım çıkmazsa sonra tekrar alır yaparım dedim... veee pozitif çıktı:)) yarın gidip kan testi yaptırıcam, inşallah test hatalı falan değildir...
8 aralık 9 aralık gibi canım benim eklerim şimdi seni de listemize ben 9u yazıyım ama sen 8 aralık bat gibi davran erken haber ver olur mu cicim
hadi bakalım şimdilik uğurlu gidiyo topiğimiz sana da uğur getirir inşallah canımcım
vee dayanamayıp gebelik testi yaptım koskocaman negatif karın ağrımda başladı
armena beni listeye eklermisin tahmini BAT 30 aralık olacak
önümüzdeki maçlara bakacaz artık
tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bende nisanda kürtaj oldum daha da bekliyoruz bakalım
senin limon olayı da tuttu sanırım :)
yarın sabah hemen kan ver de sonucu söyle ben seni hamiş yazıcam şimdi listeye kuzum ama tescilleriz yarın da kurban olduğum Allah ım sana şükürler olsun