- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
günaydınnn tekrardan canlarımmmm
ben dün kırmızıları görünce bir moralim bozuldu ne tuhaf bi pskklji ya biz bu psklji ile nasıl hamile kalıcaz :18::18::18:
relax olmayı öğrencz yawruum baska yolu yok valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn tekrardan canlarımmmm
ben dün kırmızıları görünce bir moralim bozuldu ne tuhaf bi pskklji ya biz bu psklji ile nasıl hamile kalıcaz :18::18::18:
kırmızı kart mıııı??? yeni bat alıyım canım önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım hayırlısı Allah tan
canım muhtemel 03/01/13 yeni bat
relax olmayı öğrencz yawruum baska yolu yok valla
BATasıcalarımız aynı kuzuum bakalım o gün ikimizinde bayramı olacak mı:18::18:
Kimse bana bişey yazmayacak mı ya :84::84::84:
bebeğiiimmmm gönderdiğin tabloyu anlamıyorum o yüzden yorum yapmadım belki yerleşme lekelenmesidir öyle umud ediyorum
armenaaa cancazıım benim yeni BATıma eski BATımı yazmışsın
Kimse bana bişey yazmayacak mı ya :84::84::84:
canım tekrar düşüş gözükmüyor gibi hayırlısı olsun ne diyelim ki işmdi dr değiliz ki hamişsinnnn diye haykıralım şuracıkta
günaydın arkideşler ben geldim yogunum biras ne var ne yok biri bana özet geçsin
dün doktora gittim ilk defa hislerimde yanıldım sonuçççççççççççççççççççççç negatif benim için sürpriz oldu ne yalan sölim sevinmedi de değilim çünkü vakti vardı kendimi hazır hissetmiyodum henüz ama kırmızılardan gelen giden yok
günaydın arkideşler ben geldim yogunum biras ne var ne yok biri bana özet geçsin
dün doktora gittim ilk defa hislerimde yanıldım sonuçççççççççççççççççççççç negatif benim için sürpriz oldu ne yalan sölim sevinmedi de değilim çünkü vakti vardı kendimi hazır hissetmiyodum henüz ama kırmızılardan gelen giden yok
hayırlısı olsun canım benim rabbim istediğin zamanda versin inşallah
Canim diyoruz ya hep hakkimizda hayirlisi diye demekki senin icin en hayirlisi boyleymis
kızlarrr kendime kahve yapıyoruum isteyen var mııı
hayırlısı be canım
evet kuzular hayırlısı ama varya resmen midem bulanıyor başım dönüyor modundaydım
ben kahve istiyom benim kahvem hiççç güzel olmiyi bacılar ya tututramim ayarı suyu ayrı yerde telvesi ayrı