Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir iki dama kahverengi leke geldi hafif karın ağrım başladı, şu saat itibariyle de ikisi de yok ben hiç böyle olmazdım. önce kan gelir ardından da başlardı karnım ağrımaya hem de ne ağrı anlatılmaz yaşanır .. benim süt hormonum yüksek çıktı 1 ay önce yani prolaktin hormonu.. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ilacı o mu yaptı böyle bilemedim.prospektüsünü okudum yapmazmış böyle bir şey ama bilemedim. bu prolaktin hormonu illetinin değerleri 2 ile 23 arasında olmalıymış bende 40 çıktı.. doktor bu ilaçla hormonun düşer ve büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi ama ben hiç ümitli değilim... şu an yazarken ağlıyorum çok ümitsizim .. sanki hamile kalmak mucize gibi bir şey ve ben onu hiç bir şekilde yaşayamıyacağım hele şu son 1 aydır kendi kendimi yiyorum aklım fikrim hep bunda kafayı sıyırıcam düşünmemeye çalışıyorum yapamıyorum psikolojim bozuldu .. kusura bakmayın biraz uzun oldu birden içim dökülüverdi ilgin için de çok teşekkür ederim allah bebeğini sana bağışlasın :)
günaydın kızlarrrr.................
kızlar ateş ölçmeden anlayan var mı ?
aaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yokki??? gğnaydın flyrey cim nasılsın???
günaydınn poliannaaaaaaaaaaaaa
Günaydın antttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar akşam gebelik testi yaptım dayanamayıp 2. çizgi silik çıktı yarın sabah da yapıcam tekrar bat 11 aralık inşallah kimyasal falan olmaz kızlar çok heyecanlıyım ve endişeli aynı zamanda..
merhaba canım bu saat itibari ile bende kırmızı kartı gördüm karnım yavaş yavaş ağrımaya başladı (((( çok üzgünüm...
aksamları burası nasıl sakin aaaaaa ne kaaa ayıp
bir iki dama kahverengi leke geldi hafif karın ağrım başladı, şu saat itibariyle de ikisi de yok ben hiç böyle olmazdım. önce kan gelir ardından da başlardı karnım ağrımaya hem de ne ağrı anlatılmaz yaşanır .. benim süt hormonum yüksek çıktı 1 ay önce yani prolaktin hormonu.. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ilacı o mu yaptı böyle bilemedim.prospektüsünü okudum yapmazmış böyle bir şey ama bilemedim. bu prolaktin hormonu illetinin değerleri 2 ile 23 arasında olmalıymış bende 40 çıktı.. doktor bu ilaçla hormonun düşer ve büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi ama ben hiç ümitli değilim... şu an yazarken ağlıyorum çok ümitsizim .. sanki hamile kalmak mucize gibi bir şey ve ben onu hiç bir şekilde yaşayamıyacağım hele şu son 1 aydır kendi kendimi yiyorum aklım fikrim hep bunda kafayı sıyırıcam düşünmemeye çalışıyorum yapamıyorum psikolojim bozuldu .. kusura bakmayın biraz uzun oldu birden içim dökülüverdi ilgin için de çok teşekkür ederim allah bebeğini sana bağışlasın :)
bu topik ne kadar bereketli nazar değmesin hamişler çoğalıyo:126:
darısı tüm isteyenlerin başına ve benim başıma inşallah
günaydın kızlarrrr.................
kızlar ateş ölçmeden anlayan var mı ?
bende burdayııım:2:
günaydııııııııııııınn herkese kızlar heyecandam mideme bulantılar girdii 10:30'da randevum ayyyyy :18:
günaydın canımmm nasıl yani anlayan derken ???
canım hayırlı olsun güzel düşün güzel olsun herşey sabahta bize hbr vermeyi unutma ki halay çekmeye başlayalım :)))
yawrummm üzülme herşeyse bi hayır vardır rabbim çok geçmeden nasip etsin inşallah hepimize
heheeeee hummalı bir çalışma içerisindemiyiz acaba
canımmm çok geçmiş olsun ama mucizen umudunu yitirdiğinde seninle olucak sende bunu yitirdiğini söylüyorsun bu herzaman böyledir malesef bu ay kendini braz daha serbest bırakmaya çalışmalısın (ki kelin ilacı olsa kendi basına sürer) rabbime duam isteyen herkese nasip etsin nerede varsa hayırlısıyla inşallah
aminnnnnn aminnnnnnnn :)
günaydınn yawrruummmmmm :)
pek anlamıyorum ama her sabah yataktan kalkmadan ölçücekmişsin
bi yerede not al bat tarihine kadar yükselmesi lazım düşerse kırmızılar geliyo yükselirse bebiş gelio die okumuştum
aaaaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yokki??? gğnaydın flyrey cim nasılsın???
goodmorning friends bugün çoooooooook enerjikiiim :)
günaydııııııııııııınn herkese kızlar heyecandam mideme bulantılar girdii 10:30'da randevum ayyyyy :18:
3 aksam sonra beni bulursunuz burdaaaçoook çalışmama gerekio çooook
günaydın tatlımm benimmmm dün akşam saat 22:30 gibi bende gördüm kırmızı kartı sancı içindeyim ühühhhüüüüüüüüüüü çok ağrıyo karnım belim yahuuuu
kuzum bende tamtersiyim malesef parça parça sökülüyorum resmen bugun işe gelmeyi bile düşünmüyodum da yine zar zor geldim
canım benim sakin ol bak çok güzel hbrlerle daha heyecanlı geliceksinnn :)
günaydın tatlımm benimmmm dün akşam saat 22:30 gibi bende gördüm kırmızı kartı sancı içindeyim ühühhhüüüüüüüüüüü çok ağrıyo karnım belim yahuuuu
kuzum bende tamtersiyim malesef parça parça sökülüyorum resmen bugun işe gelmeyi bile düşünmüyodum da yine zar zor geldim
canım benim sakin ol bak çok güzel hbrlerle daha heyecanlı geliceksinnn :)
sy2011 gelmiş ne dedi doktor anlat bakalım .................