- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
Kızlar sonuç NEGATİF...
Ama hastanedeki doktor çok iyiydi, önce ultrasonla baktı gebelik yok dedi, yumurtalıkların çok güzel gözüküyo dedi, sağlıklı şu an, gliforu bırakmıcaktın dedi,belki geç döllenme olabilir dedi kanda da bakalım dedi, kanda'da negatif çıktı...
Yanlız çok iyi ilgilendi, adet söktürücü bi ilaç verdi cumartesiye kadar bekle dedi, eğer gelmezse bu ilacı iç ve bekle engeç 1 hafta içinde hastalanırsın, ardında klomeni kullanmaya başlayalım dedi, kendi doktorum izmirdeydi, bundan sonra bu doktora gidicem. İzmirdeki doktorum klomeni günde 1 tane vermişti. 1 taneden hiç bişey olmaz dedi boşuna zaman kaybedersiniz dedi, '' bende öyle düşünüyodum zaten '' günde 2 glifor, 2 klomen. Klomende adetin 3 ile 5.gün arası başlanırmış.
Üzülmedim gerçektende de, ama Allah biliyo yaa içimi, eğer hamileysem kocaman bi kırmızı kurdele alıcaktım bağlıcaktım göbeğimi fiyonkta yapıcaktım akşam sana hediye aldım dicektim eşime.
Eşimde aradı durdu, sonuç ne sonuç ne diye, bende bi şey diyemedim daha. Almadım sonuçları dedim
Offf çenem düştü gene, elimin ayarı bozuk mutluyum mutluuu, mutlu olduğum kadar umutluyum daaaaa
şimdilik geçmiş olsun cnm inşallah bir an önce kırmızıların gelip gider de yeni çalışmalar yepyeni umutlar olur sana