- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..
sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:
hayır diyelim hayır olsun. Ama rüyan çok güzel. sakın endişelenme bence .. bende bu sıralar saçma sapan rüya görmeye basladım.. annem de benim evimde bebek görmüş rüyasında ...
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)