bat ıcın gun sayanlar...

size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..

sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:

hayır diyelim hayır olsun. Ama rüyan çok güzel. sakın endişelenme bence .. bende bu sıralar saçma sapan rüya görmeye basladım.. annem de benim evimde bebek görmüş rüyasında ... :17:

benimde 23 mart hayırlı ve güzel haberlleri beraber veririz umarım...

İnşallah canım.. İnşallah ikimizde güzel haberi verebiliriz birbirimize... Dua edelim birbirimize.. Başkasının ağzından edilen dua kabul olur derler.. Rabbim inş. hayırlı gönlüne göre bir evlat nasip etsin sana. :16:

Hafta sonuna kadar adet olmazsam cumartesi kanda baktırırım artık. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

slm ben yeni üye oldum bende hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum rabbim inş. benide cocuk müjdesiyle sevindirir hayal kırıklıgı olmaz

İnşallah canım.. İnşallah ikimizde güzel haberi verebiliriz birbirimize... Dua edelim birbirimize.. Başkasının ağzından edilen dua kabul olur derler.. Rabbim inş. hayırlı gönlüne göre bir evlat nasip etsin sana. :16:

etmem mi her gün dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin Rabbimmm..... inşallah bizimde kucagımız sağlıklı sıhhatli mis kokulu bebekle dolar :16:

senin belirtilerin filan var mı peki.. daha erken ama :17:

Son düzenleme:
merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü. Benim de bat 21 mart, erken gebelik testi var elimde, ovulasyondan 10 gün sonra yanıt verir dediği için 14 marta kadar bekliyorumm. Bu arada sistit oldum :( Hangi hapı içmem gerektiğini biliyorum ama işte hamilelik şüphesi olduğu için dayanmaya çalışıyorum, bol bol su içiyorum. Bugün 3 lt fln içmeye çalışıcam nasıl olacak bilmiyorum. Ama dakika başı tuvalete çıkmak hatta oradan hiç çıkmamak istiyorum, offfff :)

merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü. Benim de bat 21 mart, erken gebelik testi var elimde, ovulasyondan 10 gün sonra yanıt verir dediği için 14 marta kadar bekliyorumm. Bu arada sistit oldum :( Hangi hapı içmem gerektiğini biliyorum ama işte hamilelik şüphesi olduğu için dayanmaya çalışıyorum, bol bol su içiyorum. Bugün 3 lt fln içmeye çalışıcam nasıl olacak bilmiyorum. Ama dakika başı tuvalete çıkmak hatta oradan hiç çıkmamak istiyorum, offfff :)

inşallah hamile haberini alırız :).. rahatsızlığın hakkında bilgim yok ama tavsiyem bu aralar hap kullanma.. ben 1 hafta önce dişimi çektrdim ağrı kesici hap kullanmadım :( ne olur ne olmaz diye .. inş. günleer çabucak geçer çift çizgileri görürüzz :16:

etmem mi her gün dua ediyorum isteyen herkeze nasip etsin Rabbimmm..... inşallah bizimde kucagımız sağlıklı sıhhatli mis kokulu bebekle dolar :16:

senin belirtilerin filan var mı peki.. daha erken ama :17:

Normalde çok dinlerim kendimi her ay hamile olduğumu sanardım ama bu ay yumurta takibi yapıldı sonra çatlatma iğnesi vuruldu doktor bazı günler önerdi ilişki için tamda o günlerdeyiz şuan bu yüzden olsa gerek erken diye hiç bir belirti hissetmiyorum şuan :17: sende varmı peki belirti filan....

Geçmiş olsun canım inş. güzel haber alırsın buarada. Hastalığınla alakalıda gittiğin bi kadın doğum doktoru varsa bi sor istersen ilaç içme konusunu.. Bendede bel fıtığı çıktı bu ay çok ağrım vardı yerimden kalkamıyordum. Fizik tedavi, iğne ve ilaçlar verildi yapıldı doktoruma sordum adetin gecikene kadar içebilirsin ama geçince bırak dedi. İnş. adetim gecikir :1:

bu arada ben merak ettim. bu bat dediğiniz ne? cahilliğimi hoş görün :)))

ay slm kızlar ben yeni üyeyim ya kaybettim burayı anca dün bulabildim :) sürekli baktım bulamadım aaaaaaaaa :)
neyse ben ne yazık ki hasta oldum bu arada da sevgili admin cımmmm hani şu elle kontrol var ya dogru bence bak ben baktıgımda elime geldi sertlik ve begelik oluşmadı. ama sende gelmemiştim ve çok şükür gebesin yani dogru sanki şu kontrol artık 10 gün öncede bakıcam en azından boşuna ümitlenmem

ay slm kızlar ben yeni üyeyim ya kaybettim burayı anca dün bulabildim :) sürekli baktım bulamadım aaaaaaaaa :)
neyse ben ne yazık ki hasta oldum bu arada da sevgili admin cımmmm hani şu elle kontrol var ya dogru bence bak ben baktıgımda elime geldi sertlik ve begelik oluşmadı. ama sende gelmemiştim ve çok şükür gebesin yani dogru sanki şu kontrol artık 10 gün öncede bakıcam en azından boşuna ümitlenmem

büyük ihtimalle bu test doğru çünkü gebelik oluşunca rahim yukarı çekiliyor ve korumaya alıyor kendini... sanırım doğru bu

Kizlar bu elle kontrol nasil oluyo anlamadim bir turlu

canım benim şöle şimdi adet dönemine 9 10 gün kala parmağını rahim yerine sokuyorsun eger eline bir sertlik gelirse gebelik olmuyomuş eger sertlik gelmezse bi boşluk varsa da o zaman gebelik oluyormuş. bir arkadaş yazmıştı ben denedim sertli vardı ve ben adet oldum ama burdan bir arkadaşımızda yaptı onda boşluk varmış yabi eline sertlik gelmememiş ve o arkadaş şuan gebe :) bilemiyorum gerçekten bilimsel olarak doğrumu ama böyle oldu yani kesin dogru demiyorum ama...............benim tezim böle

canım benim şöle şimdi adet dönemine 9 10 gün kala parmağını rahim yerine sokuyorsun eger eline bir sertlik gelirse gebelik olmuyomuş eger sertlik gelmezse bi boşluk varsa da o zaman gebelik oluyormuş. bir arkadaş yazmıştı ben denedim sertli vardı ve ben adet oldum ama burdan bir arkadaşımızda yaptı onda boşluk varmış yabi eline sertlik gelmememiş ve o arkadaş şuan gebe :) bilemiyorum gerçekten bilimsel olarak doğrumu ama böyle oldu yani kesin dogru demiyorum ama...............benim tezim böle

Anaaaaaa ilk defa duyuyorum:) zor biseymis yapamam ben bunu:))))

inşallah hamile haberini alırız :).. rahatsızlığın hakkında bilgim yok ama tavsiyem bu aralar hap kullanma.. ben 1 hafta önce dişimi çektrdim ağrı kesici hap kullanmadım :( ne olur ne olmaz diye .. inş. günleer çabucak geçer çift çizgileri görürüzz :16:

evet hap almadan geçirdim sanırım. Bol bol su içiyorum kendimi zorluyorum şu an çok daha iyiyim.

bızde senı merak etmıstık.hos bu ara bende nete pek gıremedım bılgısayarımı bozdugum ıcın.tekrar hosgedın.
teste gelınce dogru olabılır ama kesınlıgı olmadıgını soylemek ıstemıstım ben.kısıden kısıye degısıyor cunku rahımın yukarı cekılme hızı ama genede evet ıse yarayabılır.

bu arada aramıza yenı gelenlerde olmus hos geldınız. umarım mutlu mutlu haberler alırız hep beraber.bende bugun 6 da doktora gıdıyorum bakalım keseyı gorucekmıyız.banada dua edın.

Normalde çok dinlerim kendimi her ay hamile olduğumu sanardım ama bu ay yumurta takibi yapıldı sonra çatlatma iğnesi vuruldu doktor bazı günler önerdi ilişki için tamda o günlerdeyiz şuan bu yüzden olsa gerek erken diye hiç bir belirti hissetmiyorum şuan :17: sende varmı peki belirti filan....

canım inşallah yumurtan çatlamıstır.. bende son 3 gndür basladı kasıklarım fazlasıyla geriliyor, önceden ağrım filan ağrılarım ara ara gelip gidio normalde olmazdı.. geçenlerde ufak bi bas dönmesi sıkıntım vardı tansiyonum yüksekti bu belirti mi bilmiorum :) içimden bi his bebek vaaar dio :D ay ne bilim sanırım umutlandırıyorum kendimi böyle kafama çok takıyorum :1:

Son düzenleme:
merhaba, satımız seninle aynı tarihte ve şu an aynı belirtileri hissediyoruz :) benim de belim ağrıyor dün de kasıklarım epey ağrıdı. Ovulasyon testinde 04 ve 05 martta çift çizgiyi gördüm. Umarım bu ay döllenme olmuştur biz 6 aydır deniyoruz. İlk defa bu ay ovulasyon testiyle hareket ettik. Belim ağrıdıkça seviniyorum, ümitleniyorum çünkü, acıdan zevk almak bu olsa gerek :)

Umarım ikimizde hamileyizdir. Allah isteyen herkese nasip eder İNŞALLAH. Benim sol kasığımda sürekli batma ve ağrı var. Akıntılarım arttı. Arada bir de tansiyonum düşüyo. Açıkcası bunlardan bende memnunum:D Ümitleniyorum. Ayın 22 sine kadar test yapmayacağıma kendi kendime söz verdim. Ama sürekli gidip test almak istiyorum. Şuanda yaparsam varsa bile çıkmaz diye düşünüyorum ama elimde değil. Allah'ım hepimize sabır versin. Hamile olanlarıda canı gönülden tebrik ediyorum. Sağlıklı bir şekilde kavuşsunlar bebişlerine.
Sende başka belirti varmı? Kasık ağrıları devammı?

Back