bat ıcın gun sayanlar...

slm kızlar ben geldim bugün adet günüm daha olmadım inş olmamda...ama pek ümitli degilim 3 gün önce test yaptım negatif 1gün kala yaptım negatif bence bu ayda bebek yok gibi...ama hayırlısı artık ....

hayırlısı olsun canım.. ama belki geç döllenmedir biraz daha bekle bakalım.. bazen idrarda çıkmayabiliyor çünkü..

Kizlar bwnde kan testimi yaptrdim sonunda 334 cikti carsamba gunu kesyi gormeyi umuyoruz.

güzel haber canım..bende pazartesi günü tekrar kan vericem değerimin yükselip yükselmediğini kontrol etmek için..İnşallah en kısa sürede bebişlerimizin keselerini kalp atışlarını duyarızz:49:

Kızlar benim kırmızılar gelmedi 2 gün gecikti eşimde test almayı unutmus eczanede uzak oturdgmz yere gıdemedım bugun. 4 gün kala negatıftı test.midemde eskıme gıbı yada mıde asıtının agza gelmesı gıbı bı garıplık var acta olsam tokta olsam bulanıyor birde.cok sık ıdrara cıkıyorum kı cok su tuketen bırı degılım.bırde afedersınız asırı gaz var.sivilceler cıktı ama heradet donemımde cıkar benim.farklı olarak bırde arada bir yanı 2 3 gune 1 felan akıntı oluyor sutbeyaz bazen bazende sarımtrak. daha once 10 gun gecıkmem olmustu o yuzden gec gelıcek belkı yıne kımbılır. hayırlısından versin Rabbim.

yaptırdım ama henuz daha gıdıp sonucu alamadım bır bır saate kadar almıs olurum.adet donemındekı farklılıklar bızım kendımızı kasmamızdan kaynaklanıyormus canım.saglıklı bır kadındada bhcg 5 ıle 10 arasında bulunabılıyormus.beyınımızı bebege endeksledıgımızde bu hormonun salgılanması 3 ıle 5 arasında artarak adetın gecıkmesıne neden oluyormus.

oyuzden gecıkıp farklılıklar yasanması normalmıs hele bebek ıcın calısmaa yapıyoken oyuzden en guzelı onerılen yanı tamamen zıhnı bebek fıkrını gerıye atarak daha aska seylerı on plana almak gerekıyormus.cunku bu hormonunun salgılanmasını psıkolojık olarak saglarsak gebe kalma sansımızı dusuruyormusuz.kanda oldugundan vucut kendını hazırlayamıyormus.bıze dusen sabırlı olup pek kafa takmamak (hos mumkun degıl ya) bırde onerılen sadece yumurtlama zamanlarında odev gıbı bırlıktelık degıl duzenlı bırlıktelık ogunlerde sıklık kazanabılır ama bır ay ıcersınde duzenlı sekılde bırlıkte olmak lazımmıs.yanı bırbırınızın tadını cıkarınkı bebegınız gelsın dıye onerıde bulunuyormus uzmanlar.

gorustugum bır dogum psıkologuna ve doktorlarıma sordum umarım bıraz olsun ıse yarar bu anlattıkları.hepınız ıcınde dua edıyorum.moral bozuklugu yok daha cok zamanımız var:)

:) ben daha yeni evliyim yılım bilem dolmadı bebegı ertelemıs durumdayız aslında suan hatta adet olduktan sonra korunmaya baslıcaz kararımız boyleydı.gectgmız ay cok ıstedım olsun dıye dıkkat ettım yumurtlamaya falan ama bu ay erteledıgmz ıcın cok önemsemedim.tatıle felan gıttık aaraya kaynamıstı tarıhler. bırde sıgarayı bırakalı 3 ay oldu daha vucudun tamamen temızlenmesı ıcın en az 6 ay gecmesı gerekıyormuz canım o yuzden yaza bırakmıstık bebek planlarını şayet bu ay hastalanırsam :)bebek konusunda cok ısrarcı degılım Rabbim nezaman nasip ederse basımla beraber.

Kızlar benim kırmızılar gelmedi 2 gün gecikti eşimde test almayı unutmus eczanede uzak oturdgmz yere gıdemedım bugun. 4 gün kala negatıftı test.midemde eskıme gıbı yada mıde asıtının agza gelmesı gıbı bı garıplık var acta olsam tokta olsam bulanıyor birde.cok sık ıdrara cıkıyorum kı cok su tuketen bırı degılım.bırde afedersınız asırı gaz var.sivilceler cıktı ama heradet donemımde cıkar benim.farklı olarak bırde arada bir yanı 2 3 gune 1 felan akıntı oluyor sutbeyaz bazen bazende sarımtrak. daha once 10 gun gecıkmem olmustu o yuzden gec gelıcek belkı yıne kımbılır. hayırlısından versin Rabbim.

Canım inşallah hamilesindir..söylediğin belirtiler hamilelik belirtileriyle aynı..Ben adetime 7 gün kala test yapmıstım negatif çıkmıştıu tam adet günümde yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm..Belki hormonlar yükselmediği için görememişsindir..Test yaptıktan sonra güzel haberlerini alırız inşallah..:52:

Canım inşallah hamilesindir..söylediğin belirtiler hamilelik belirtileriyle aynı..Ben adetime 7 gün kala test yapmıstım negatif çıkmıştıu tam adet günümde yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm..Belki hormonlar yükselmediği için görememişsindir..Test yaptıktan sonra güzel haberlerini alırız inşallah..:52:

Olursa gercekten süpriz yumurta olucak bize, eşimin rüyaları cıkar genelde benı hamıle gormus oglumuz oluyomus oglumuz olcak dıye dolanıyor ortalarda :) bende hıcbırseyı soyleyemıyorum umutlanıcak dıye cunku ertemıstık bebek kararını.temızlık felan yaptırmıyo otutturuyor yorulmak yok dıye Allahtan erteledık ertelemesek neler yapıcaksın dıye kızıyorum bende. bende ınadına cam kapı sılıyorum umutlanmasın bosyere olagan bı gecıkmedır dıye. bıtaraftanda kendıme kızıyorum ya haklıysa gercekten hamıleysem dıye. öyle karısık bı durum ıste:) test yaparım salıya kadar gelmezse sonucu bıldırırım zaten olumlu olumsuz :)

buarada Rabbim saglıklı sıhhatlı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)senın belırtılerın nasıldı adet gununde yaptgına gore gecıkme olmadan hıssetmıssın sanırım farklılıklar?

Olursa gercekten süpriz yumurta olucak bize, eşimin rüyaları cıkar genelde benı hamıle gormus oglumuz oluyomus oglumuz olcak dıye dolanıyor ortalarda :) bende hıcbırseyı soyleyemıyorum umutlanıcak dıye cunku ertemıstık bebek kararını.temızlık felan yaptırmıyo otutturuyor yorulmak yok dıye Allahtan erteledık ertelemesek neler yapıcaksın dıye kızıyorum bende. bende ınadına cam kapı sılıyorum umutlanmasın bosyere olagan bı gecıkmedır dıye. bıtaraftanda kendıme kızıyorum ya haklıysa gercekten hamıleysem dıye. öyle karısık bı durum ıste:) test yaparım salıya kadar gelmezse sonucu bıldırırım zaten olumlu olumsuz :)

ayy canım yorma kendinii ben de hiçç zannetmiyodum hamile olduğumu ve kendime hiç dikkat etmedim..ne iş varsa yaptım..Ama şimdi çok pişmanım keske dikkat etseydim diye..Sen eşini dinle bence..Çok yorma kendini

ayy canım yorma kendinii ben de hiçç zannetmiyodum hamile olduğumu ve kendime hiç dikkat etmedim..ne iş varsa yaptım..Ama şimdi çok pişmanım keske dikkat etseydim diye..Sen eşini dinle bence..Çok yorma kendini

bosyere umutlanmasın dıye yapıyorum ruyamda rüyam diye dolasıyo :) bişey var merak ettıgım sende hamılesın bılırsın belkı durdukyere dısetım kanıyo benım fırcalamayla felan degıl agzıma demır kokusu yada kan kokusu gıbı bısey gelıyo arada. hamılelıkte boyle bırsey yasanıyormuki ?

bosyere umutlanmasın dıye yapıyorum ruyamda rüyam diye dolasıyo :) bişey var merak ettıgım sende hamılesın bılırsın belkı durdukyere dısetım kanıyo benım fırcalamayla felan degıl agzıma demır kokusu yada kan kokusu gıbı bısey gelıyo arada. hamılelıkte boyle bırsey yasanıyormuki ?

canım bende şuan olmadı gebelik belirtisimi onu inan bilmiyorum canım..benim belirtilerim şunlar oldu
-adet sancısı gibi sancılar oldu hemde çok yoğun
-kasıklarda batmalar
-aşırı derecede su içme isteği
-ağzım kuruyodu devamlı su içmek istiyodum
-birde ara ara hafif baş dönmesi

şuanlık baska hiç bir belirtim yok

Bızımde testlerımız dort gun kala faln hep negatıftı benım battan ıkı gun once pozıtıf cıktı dedgın beyaz akıntı bndede oldu mıde bulantısı ıse bende hemen kendını bellı edıyor sıvılceye gelırsek benı resmen cırkınlestırıyor adetımden once cıkardı ama hamılelıklerımde erkenden cıkıyo ve gıtmıyor bellı bır sure esım ordan anlıyor zaten bısı var sende dıye dıye test yaptırdıydı:)gorusun yakın zamanda sonuclarını canım

canım bende şuan olmadı gebelik belirtisimi onu inan bilmiyorum canım..benim belirtilerim şunlar oldu
-kasıklarda batmalar

Aynısından bendede var..artı mıde bulantısıııı gecmıyoda:s allhtan basım donmuyor.cunku hemen bayılmaya musaıt bır bunyem var.kasık agrıları ıcın doktorum bugun progestan verdı nolur nolmaz dıye.

Aynısından bendede var..artı mıde bulantısıııı gecmıyoda:s allhtan basım donmuyor.cunku hemen bayılmaya musaıt bır bunyem var.kasık agrıları ıcın doktorum bugun progestan verdı nolur nolmaz dıye.

bende hiç mide bulantısı olmadı inşallah olmaz da..

bende hiç mide bulantısı olmadı inşallah olmaz da..

Amın canım ya olmasın hıc cekılcek gıbı degıl uykudan kusmak ıcın uyanıyorum resmen .ama benım burnumda hassa normaldede kokulara ıcım kalkar.zorla bısı yersem falan cıkarırımda hamılelıkle ıyıce artyor ılkındede bulntım coktu.ve caresı yok resmen.olsun ama ya genede guzel

-kasıklarda batmalar

hımm bende hıc duymadım dişlerle alakalı bi degısıklık okudugum topıklerde normal bı rahatsızlık belkıde.
adet olmam gereken gun cok sancım vardı gece felan uyuyamadım sonra kayboldu.kasıkta batmalar bugun daha fazlaydı temızlık yaparken ayaktayken oturmak zorunda kaldım 2 buklum ettı yani nasıl batmaysa.
su ıcme ıstegım gecen hafta vardı ama ozaman şüphe felan yoktu bende yediklerimdendır demıstım.

amaan basınızı agrıttım kusura bakmayın yaa en fazla 3 5 gune kadar ögrenıcem nasılsa varmı yokmu teşekkürler cvblar ıcın :)

hımm bende hıc duymadım dişlerle alakalı bi degısıklık okudugum topıklerde normal bı rahatsızlık belkıde.
adet olmam gereken gun cok sancım vardı gece felan uyuyamadım sonra kayboldu.kasıkta batmalar bugun daha fazlaydı temızlık yaparken ayaktayken oturmak zorunda kaldım 2 buklum ettı yani nasıl batmaysa.
su ıcme ıstegım gecen hafta vardı ama ozaman şüphe felan yoktu bende yediklerimdendır demıstım.

amaan basınızı agrıttım kusura bakmayın yaa en fazla 3 5 gune kadar ögrenıcem nasılsa varmı yokmu teşekkürler cvblar ıcın :)

rica ederiz canım ne demek..Başımızı hiç ağrıtmadınn hem biz burda sohbet için varızz..dediğim gibi insallah sen ve diğer isteyen herkez gebe kalır ve gebelerde Allahın izniyle yavrusunu sağlıcakla kucağına alır inşallahh

Amın canım ya olmasın hıc cekılcek gıbı degıl uykudan kusmak ıcın uyanıyorum resmen .ama benım burnumda hassa normaldede kokulara ıcım kalkar.zorla bısı yersem falan cıkarırımda hamılelıkle ıyıce artyor ılkındede bulntım coktu.ve caresı yok resmen.olsun ama ya genede guzel

Dediğin gibi canım o bile güzel..onlar sağlıklı sıhhatli olsun da varsın biz acı çekelim

Back