- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
diloryy çok sevindim canım yaa dilerim sorunsuz bi hamilelik, sağlıklada bebişini kucağına almayı nasip eder Rabbim..Ayrıca şu alttan muayenennin o kadar kötü olmadığını yazmaklada ii yapmışsın.. öle şeyler yazılıoki daha hamiş olmadan korkmaya başlamıştım napcam ne etcem die :18:
buarada kızlar size bişey sorucam ya ben acaba bu ovulasyon testine erkenmi başladım dersiniz?en son adetim 4 martta olmuştu ve ben dün (13mart) testi yaptım başta tek çizgiydi. sonra gidip bi ara baktım silik bi çikinci çizgi çıktı çok açık pembe.. bi önceki adetim 5 şubattı. sizce ben 2gün arar verip ayın 16-17 sindemi başlayım yoksa devammı edeyim.. elimde 5 tane test kaldı.. netten sipariş etsem pztiye geç olacak. :18: ondan diyorum.. keşke fazla sayıda olandan alsaymışım..
ya kızlar buarada itiraf edeyim şu ovulasyon testleri de gebelik testlerine benzio ya o 2. çizgiyi görmek o kadar heycanlandırdıki beni .. anlatamam.. :119:
Evet ya bende de prolaktin sorunu vardı. O yüzden ovülasyon testinde çift çizgiyi ilk defa bu ay yakaladım. Ay nası kalbim attı anlatamam. Allah öbüründe de görmeyi nasip etsin inşallah. Bu arada soruna gelince daha çok yeni olduğu için bence bugün yapma yarın ve pazar yap. elinde öbürleri gelene adar 3 tane kalmış olur. nasılsa erken başlamışsın yapmaya