bat ıcın gun sayanlar...

Amın canım ya olmasın hıc cekılcek gıbı degıl uykudan kusmak ıcın uyanıyorum resmen .ama benım burnumda hassa normaldede kokulara ıcım kalkar.zorla bısı yersem falan cıkarırımda hamılelıkle ıyıce artyor ılkındede bulntım coktu.ve caresı yok resmen.olsun ama ya genede guzel

Hamılelıgın ılk aylarında bebek anne kanından beslenıyormus cok zorlamayın yıyemedıgınız bıseyler oldumu. ınsallah kolay atlatırsın:) sıgarayla tamamen vedalasırsınz ınsallah bende 3 ay once kurtuldum şükür:)

Canım ya geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi. Ben de hala regl olmadım. Çok mu kafayı takıyoruz, hormonlar mı şaşıyor bilmiyorum ama bir garip oldum ben de. Düzenim şaştı. Umarım güzel haberler alırız.

herhalde kafayı çok takıyoruz.ben takmadığımı sanıyordum ama takıyormuşum demek.cuma günü bugün test yapmayacağım artık dedim gecikmemin ikinci günüydü,
zaten anlayamıyorum, normalde günü gününe gelen adet korunmayınca gecikiyor ne işse, ondan da diyorum takınca kafaya belki de ondan gecikiyor, neyse cuma günü gebelik testi yapmadım ama elle test yaptım ve adet olacağımı anladım, zaten akşamına da oldum.
şu son 10 gunlük test maceramda ovulasyonun gebeliği gösterdiğini kanıtlayamadım ama elle testte bence doğruluk payı var.
ayrıca kan testi de %100 doğru :52:
bundan sonra 10 gün gecikeden test yaparsam bana da valentina demesinler :52:

herhalde kafayı çok takıyoruz.ben takmadığımı sanıyordum ama takıyormuşum demek.cuma günü bugün test yapmayacağım artık dedim gecikmemin ikinci günüydü,
zaten anlayamıyorum, normalde günü gününe gelen adet korunmayınca gecikiyor ne işse, ondan da diyorum takınca kafaya belki de ondan gecikiyor, neyse cuma günü gebelik testi yapmadım ama elle test yaptım ve adet olacağımı anladım, zaten akşamına da oldum.
şu son 10 gunlük test maceramda ovulasyonun gebeliği gösterdiğini kanıtlayamadım ama elle testte bence doğruluk payı var.

valentine çok hoşsun :52: gerçek adın neyse onu derler tabi valentina demezler .sana şiddetle katılıyorumbenimde bat dündü kahverengi lekelerim geldi diye hemen senaryoyu yazdık beşiğin yerine isimine kadar herşey hazırdı dün hcg baktırdık sonuç 0,15 yani yok adet olim diye dua ediyorum şimdide...hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacaz artık ama artık gerçekten takmıcam hcg tahliline vere vere kan kalmadı.

Canım ya geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi. Ben de hala regl olmadım. Çok mu kafayı takıyoruz, hormonlar mı şaşıyor bilmiyorum ama bir garip oldum ben de. Düzenim şaştı. Umarım güzel haberler alırız.

Kızlarbugun gecıkmenın 3.günü ve artık stresolmaya basladım ben en erken salı gunu testyapıcamd dıyordum ama stresten gecıktıredebılırım planlı bısey olmadıgı halde gecıkmeyı kafaya takaroldum. esım test almaya gıttı bugun aksamayapıyım kurtulayım dıyorum ne dersınız??? varsa var yoksa yok yolumuza bakalım dimi:)

bende de belirtiler var kızlar acayip hemde :(

kasıklarda batmalar
akıntı
ara ara baş dönmesi ( progestan kullanıyorum o da yapıyor ama içtikten 1 saat sonra.. ama artık gün içinde de oluyor )
mide bulantısı hemde durmaksızın neyse ki sabah kalktığımda olmuyor
göğüste şişkinlik ve ağrılar başladı son 2 gündür
karnımda şişkinlik ve hassasiyet var
mide gazı acayip var
sık idrara çıkma

batıma daha var 9 gün kadar.. ama çarşamba günü de progestanın son günü yani 14 ile 19 u arasında test yaparım gibi geliyor.. oğlumda olan belirtilerle aynı ama karar veremiyorum. pantolonlarım sıkıştırıyor sanki beni :( çok canımı acıtıyor.. çok halsiz hissediyorum kendimi :( belirtiler hamilelik gibi duruyor inşallah öyledir de...

Kızlar testı yaptım sonuc negatıf 3 gün gecıkmedede negatıf 4 günkalada negatıftı. daha fazla sansımı zorlamıcam ben hamile değilim.regl olmayı beklıyorm artık.

bende hamile değilim bugun adet oldum zaten 2 gün öncede teste negattif çıkmıştı:(

kızlar bat a 12 gün kaldı nedense benim hiç umudum yok geçen ay çok istemiştim tek çizgiyi görünce hayallerim yıkıldı :( zaten günlerde geçmio of..

Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. Regl günüm geçmeden ne test yapıcam ne de kendimi dinleyip, herşeyi belirtiye yorucam. Bu elle test denilen şeyi ben de yapmıştım reglden önce ve sonuç negatifti. Ben çok inanmadığım için önemsemedim ama buna göre doğruluk payı olabilir.

Merhaba kızlar öncelikle güzel haberi alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benimde bat'ım 24 mart. Çatlatma iğnesi vuruldu 2. defa bu ay inş. hamile kalabilirim bende... :17:

Merhaba kızlar öncelikle güzel haberi alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benimde bat'ım 24 mart. Çatlatma iğnesi vuruldu 2. defa bu ay inş. hamile kalabilirim bende... :17:

benimde 23 mart hayırlı ve güzel haberlleri beraber veririz umarım...

Benim bat ayın 16 sı yani bu cuma. Erken gebelik testlerinden aldım ama bu sabah yedim negatifi. :(((((

size dün akşam gördüğüm bi rüyadan bahsetmek istiyorum çok etkilendim.. Rüyamda 3 tane yatak var güya orası bizim yatak odamızmış yan yana 3 yatak ve hepsi tek kişilik.. biri benim biri eşimin.. diğeri ne alaka bilmiyorum.. biz gene normal hayattaki gibi gebe kalmamı beklediğim dönemlerdemişiz. Bi tane 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu var ama kap kara zenci gibi.. ne hikmetse biz onu evlat edinmeye karar veriyoruz. etraftaki herkez de bak çocukları olmuyo diyemi evlat ediniyonuz olsun üzülmeyin bunu seversiniz artık filan diye konuşuyorlar. o kız çocuğunu alıyorum yıkıyorum güya çok yorulmuş yıkandıktan sonra ve benim yatağımda uyuyakalmış.. ben onu alıp o boş olan 3. yatağa yatırıyorum. sevgiyle bakıyorum ona ve çocuğun annesile beraber bi yokuş gibi bi yere çıkarken konuşuyoruz ve ben kadını evlatlık vermesi için ikna etmeye çalışıyorum... derken uyandım. bugün işe gelip bilgisayarımı açar açmazda rüya tabirlerine baktım.. 2 yoru m varmış.
1) anne baba kaybı (ki allah korusun)
2) çocuk özlemi duyduğuma ve hayatımda önemli iyi gelişmeler olacağına işaretmiş..

sizce ne? hayra yoralım hayra çıksın..
bence sanırım ben kafayı yiyorum :18:

Back