Amın canım ya olmasın hıc cekılcek gıbı degıl uykudan kusmak ıcın uyanıyorum resmen .ama benım burnumda hassa normaldede kokulara ıcım kalkar.zorla bısı yersem falan cıkarırımda hamılelıkle ıyıce artyor ılkındede bulntım coktu.ve caresı yok resmen.olsun ama ya genede guzel
Guzel haberi alanlara hayirli olsun oncelikle..
Benim de bat 16.03
Canım ya geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi. Ben de hala regl olmadım. Çok mu kafayı takıyoruz, hormonlar mı şaşıyor bilmiyorum ama bir garip oldum ben de. Düzenim şaştı. Umarım güzel haberler alırız.
herhalde kafayı çok takıyoruz.ben takmadığımı sanıyordum ama takıyormuşum demek.cuma günü bugün test yapmayacağım artık dedim gecikmemin ikinci günüydü,
zaten anlayamıyorum, normalde günü gününe gelen adet korunmayınca gecikiyor ne işse, ondan da diyorum takınca kafaya belki de ondan gecikiyor, neyse cuma günü gebelik testi yapmadım ama elle test yaptım ve adet olacağımı anladım, zaten akşamına da oldum.
şu son 10 gunlük test maceramda ovulasyonun gebeliği gösterdiğini kanıtlayamadım ama elle testte bence doğruluk payı var.
ayrıca kan testi de %100 doğru
bundan sonra 10 gün gecikeden test yaparsam bana da valentina demesinler
Canım ya geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi. Ben de hala regl olmadım. Çok mu kafayı takıyoruz, hormonlar mı şaşıyor bilmiyorum ama bir garip oldum ben de. Düzenim şaştı. Umarım güzel haberler alırız.
teşekkürler canım..İnşallah sende bu güzel haberi bu ay alırsın..
Ayyy benim de BAT 16.03
Kızlar testı yaptım sonuc negatıf 3 gün gecıkmedede negatıf 4 günkalada negatıftı. daha fazla sansımı zorlamıcam ben hamile değilim.regl olmayı beklıyorm artık.
herhalde kafayı çok takıyoruz.ben takmadığımı sanıyordum ama takıyormuşum demek.cuma günü bugün test yapmayacağım artık dedim gecikmemin ikinci günüydü,
zaten anlayamıyorum, normalde günü gününe gelen adet korunmayınca gecikiyor ne işse, ondan da diyorum takınca kafaya belki de ondan gecikiyor, neyse cuma günü gebelik testi yapmadım ama elle test yaptım ve adet olacağımı anladım, zaten akşamına da oldum.
şu son 10 gunlük test maceramda ovulasyonun gebeliği gösterdiğini kanıtlayamadım ama elle testte bence doğruluk payı var.
ayrıca kan testi de %100 doğru
bundan sonra 10 gün gecikeden test yaparsam bana da valentina demesinler
Merhaba kızlar öncelikle güzel haberi alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benimde bat'ım 24 mart. Çatlatma iğnesi vuruldu 2. defa bu ay inş. hamile kalabilirim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?